Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

Bryton Rider 450T Fietscomputer bundel

Eeen complete bundel met hartslagband en speed en cadans sensor

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 22%
Bryton Rider 450T Fietscomputer bundel
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €249,95AANBIEDING! €194,95
in winkelwagen

Bryton Rider 450T Fietscomputer bundel
De Bryton Rider 450 Fietscomputer is ontworpen voor liefhebbers van mountainbikes bevat de Bryton Rider 450 OpenStreetMap en volledige ondersteuning voor GNSS zodat u in een oogwenk trails kunt vinden, uzelf kunt localiseren en weten waar u heen gaat. Ontworpen voor een betere kijkervaring is de Bryton Rider 450 gebouwd met een scherp zwart-wit 2,3 inch scherm zodat het aflezen gemakkelijker dan ooit is.

Het kan tot 10 gegevens per pagina voor u bevatten voor een beter begrip van uw real-time prestaties. Met OpenStreetMap(OSM) informatie biedt de Bryton Rider 450 een handige en intuïtieve gebruikerservaring voor mountainbikers. U kunt in een oogwenk de trails vinden, bepalen waar u bent en in welke richting u moet gaan zodat de ritten soepeler en plezieriger verlopen.

De Bryton Rider 450 ondersteunt nu elektronische schakelsystemen zoals Shimano’s Di2, SRAM’s eTap en Campagnolo’s EPS. In plaats van de crankset en cassette te controleren kunt u alle versnellingsgegevens zoals overbrengingsverhouding, overbrengingscombo en zelfs het batterijniveau van de ESS direct op de Bryton Rider 450 ophalen.

 

Richt op uw beste gemak. Zowel ANT+ als BLE-sensoren werken na eenvoudig koppelen perfect samen met de Bryton Rider 450. De eerste GPS fietscomputer van Bryton met volledige ondersteuning voor GNSS omvat de satellietsystemen GPS, Glonass (Rusland), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan) wat een veel betrouwbaarder satellietdekking oplevert in elke situatie, met name bij de aanwezigheid van gebouwen of bomen, of zelfs tijdens mountain biking met sneller opstarten.

De Bryton Rider 450 levert u veel gegevens om de prestaties van uw rit volledig te begrijpen. Hij bevat ruim 78 functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie, HR en Di2.


SpecificatiesBryton Rider 450T Fietscomputer bundel

 • Merk Bryton
 • Model Rider 450
 • Productcategorie Fietscomputer Draadloos
 • Kleur Zwart / Oranje
 • Netto gewicht 71 g
 • Wordt geleverd inclusief speed-/cadanssensor en Hartslagsensor


   

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X