Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

Assos Uma GT EVO fietsbroek dames zwart

Total Comfort Lijn Short die gebruik maakt van de beste stoffen en laatste technieken

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 31%
Assos Uma GT EVO fietsbroek dames zwart
S
geen voorraad
M
geen voorraad
XLG
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €129,95AANBIEDING! €89,95
in winkelwagen

Assos Uma GT EVO fietsbroek dames

De UMA GT Dames halfshort combineert verschillende bewezen materialen en technieken om een ??echt uniek dames fietsshort te creëren die even snel als comfortabel is.

Net als de high-end Laalalai shorts, is de Assos Uma gemaakt van de type.439 Diadema stof, een stof die is gekozen vanwege zijn uitzonderlijke stretch en compressie.

De Assos Uma GT Half Short EVO is windtunnel getest en er is gebruik gemaakt van het aerodynamische Fenomeno1-ontwerp.

De nauwsluitende pasvorm komt mede door het ontwerp van de tailleband, waar Assos de ademende, ultrazachte Aerofit-materiaal aan de voorkant heeft gebruikt. En met behulp van een omvouwbare constructie wordt de Uma shorts comfortabel op zijn plaats gehouden over de buikspieren.

Assos heeft hetzelfde op de onderbenen gedaan, zo hebben zij een perfecte pasvorm gecreërd met een asymmetrische greep op de dijen.

In vergelijking met de Assos Laalalai shorts zijn deze 2,5 cm korter. En wat de zeem betreft, hebben ze de lichtgewicht, ademende S7 EVO gebruikt om gerichte ondersteuning en de hele dag comfort te bieden.

 

Kenmerken Assos Uma GT EVO fietsbroek dames

  • Type.439 Diadema: een textiel die voldoet aan de hoge Assos eisen van prestaties, comfort en duurzaamheid, met ingebouwde iceColor en odorControl. Uniek in de industrie, het weefsel heeft een 4-weg stretch, en vereist grote expertise om de elasticiteit van de stof op de snijtafel te maximaliseren.
  • Aerofit: een ultrazachte band in de taille en op de benen, geweven met een open structuur voor maximale ventilatie en met hoge elasticiteit plus ingebouwde geurControl. Houdt de short op zijn plaats
  • UMA S7 EVO zeem: het elastische UMA-evo-zeem, geëvolueerd. Nieuwe zwarte colorway en de bewezen 8 mm geheugenschuim, vrouwspecifieke zeem
  • 3D-wafel: een gepatenteerd, drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt.
  • goldenGate: een gepatenteerde technologie die het stiksel langs beide zijpanelen van het zeem onderbreekt, voor een meer driedimensionale bewegingsvrijheid in dit gevoelige, roterende gebied.
  • 2L-taille: ontwerp met omklapbaar voorpaneel zorgt voor een soepele, drukvrije overgang tussen het lichaam en de stof.
  • 2L Taps toelopende pijpen: omgeslagen ontwerp in ons Aerofit-textiel zorgt voor een soepele, asymmetrische greep op de dijen om de shorts veilig op zijn plaats te houden.
  • Reflecterende accenten: kleine strips op de achterkant van de benen voor extra zichtbaarheid.
  • regularFit: geoptimaliseerd voor totaal comfort met een  ontspannen snit.


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X