Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

Wahoo KICKR Core Direct Drive Fietstrainer

De trainer met de beste prijs/kwaliteit verhouding!

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
Wahoo KICKR Core Direct Drive Fietstrainer
AANBIEDING! €489,00
in winkelwagen

 

 

Ben je op zoek naar een andere body of cassette en wil je deze laten monteren ? informeer naar de mogelijkheden!

 

Wil jij graag de Wahoo Core komen testen icm met Zwift? Dat kan, kom bij ons langs en ervaar deze trainer!

 

Je kunt bij ons een Wahoo Kickr Core aanschaffen waar wij voor jou alvast een 10-, 11- of 12 speed  speed cassette gemonteerd hebben (Shimano passing)  (verhouding 11-28 -11-32 ). 

 

Wahoo KICKR Core Fietstrainer 

DE KICKR Core plaatst zich tussen de KICKR Snap en KICKR Power Trainer in. Deze Interactieve direct drive fietstrainer heeft een maximale wattage van 1800 watt.

De maximale hellingsgraad loopt op tot 16% en is voorzien van een zwaar vliegwiel.

Zo doet de KICKR Core weinig onder voor het top model van Wahoo. En dat voor een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Diverse Pro teams trainen al jaren op Wahoo KICKR fietstrainers, dus dan mag je hoge kwaliteit verwachten. Voor hen en voor jou  is het belangrijk dat de apparatuur uiterst betrouwbare data levert en zo natuurgetrouw mogelijk rijdt

 

Geschikt voor bijna elke fiets

De KICKR Core is geschikt voor fietsen met een standaard snelspanner inbouwbreedte van 130 en 135mm. Geschikt voor zowel je racefiets als mountainbike dus. Verder is gedacht aan compatibiliteit voor steekassen. Zowel 12 x 142, alswel 'Boost' 12 x 148.

Er is meer ruimte gecreëerd voor fietsen met schijfremmen. Elke fiets met een wielmaat van 24 t/m 29 inch plaats jij met gemak ik de KICKR Core fietstrainer.

Hoge wattages en flinke hellingspercentages

De wattage meting is nog accurater dan bij de Wahoo KICKR Snap en kan tot maar liefst 1800 watt maximaal genereren. Hellingspercentages kunnen tot 16 % gesimuleerd worden.

De algoritmes zijn dermate aangepast dat je tijdens het klimmen en het sprinten een super realistisch fietsgevoel ervaart. De weerstandsverandering loopt uiterst soepel in elkaar over, zonder schokkerig aan te voelen. Vooral bij de acceleratie, vertraging, het bergop en bergaf rijden op bijvoorbeeld Zwift is dit zeer belangrijk en nog veel realistischer dan ooit tevoren.

De Wahoo KICKR Core ondersteunt uiteraard ook de Wahoo KICKR Climb. Wanneer de KICKR Climb is gekoppeld reageert deze direct op de data van het virtuele parcours. Vanuit je voorvork zal je fiets zo op en neer bewegen. Op deze manier zit je in dezelfde houding alsof je echt klimt of daalt. Hiermee worden je klimspieren realistischer gebruikt en zal je traptechniek voor het klimmen verbeteren Let op: De Wahoo KICKR Climb wordt niet meegeleverd

Connectie met (fiets)computer, tablet of telefoon

De open source software maakt dat deze trainer klaar is voor de toekomst. Vooral met het oog op alle programma-ontwikkelaars die aan het ontwikkelen zijn. De Wahoo KICKR Core is nu compatibel met al meer dan 25 trainingsprogramma’s.

Hierdoor heb je als gebruiker de keuze om te kijken waar jij persoonlijk behoefte aan hebt. Partners zijn onder andere: Zwift, TrainerRoad, Wahoo Fitness, Kinomap, Virtual Training, Skuga, Cadence VR, Veloreality en nog veel meer. De grote keuze aan programma’s in combinatie met de ANT+ FE-C, ANT+ en Bluetooth Smart 4.0 connectie zorgt ervoor dat je met diverse devices aan de slag kunt. Is het nu met je windows computer, Mac, iPhone, iPad, tablet of Android Phone. Voor een ieder is er wel een programma om je trainingen op uit te voeren.

 

De LED-Lampjes vertellen je alles over de verbinding

De LED verlichting zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier kunt zien wanneer je verbinding hebt gemaakt via Bluetooth, ANT+ FE-C of ANT+. Daarnaast geven ze ook weer of de trainer met stroom verbonden is.

 

Ook te gebruiken als stand-alone trainer

Wanneer je de fietstrainer niet koppelt aan een telefoon, tablet, computer of fietscomputer is de Wahoo KICKR Core ook te gebruiken als stand-alone trainer. Je kunt de KICKR Core aansluiten aan de voeding en gewoon fietsen en schakelen zoals je altijd doet. Het heeft een ingebouwde progressieve vermogenskromme die de luchtweerstand simuleert en automatisch aanpast naarmate je sneller fietst, voor een realistisch fietsgevoel

Extra informatie

 • Direct Drive trainer met vliegwiel
 • Vliegwiel van 5,4 kg voor het natuurlijke fietsgevoel
 • Geluidsniveau van slechts 61 db
 • Iedere fiets gemakkelijk en snel te monteren
 • Inbouwbreedte fietsen geschikt: 130, 135 mm en 142, 148 x 12 met steekas-adapter. 
 • Klein en compact om op te bergen en te vervoeren tijdens wedstrijden
 • Door de verstelbare poten stabiel neer te zetten op iedere ondergrond
 • Bluetooth Smart 4.0, ANT+ en ANT+ FE-C connectie
 • Oerdegelijke stalen constructie voor jarenlang trainingsgenot zonder problemen
 • Open Source software
 • Stijgingspercentage tot 16%
 • Tussentijdse software updates voor optimale fietsbeleving
 • Geschikt voor de Wahoo Climb

 

Wahoo Fitness App

De Wahoo Fitness App is gratis te downloaden in de Itunes App Store of Google Playstore.

Deze app heeft voor de Wahoo KICKR 4 trainingsinstellingen:

 • 1. Levelmodus: kies een niveau van 1-9. Het niveau dat u selecteert bepaalt hoe uitdagend de rit is, door gebruik te maken van een vermogenscurve vergelijkbaar met die van een standaard trainer op lucht- of vloeistofweerstand (hogere snelheid = meer vermogen).
 • 2. Weerstandmodus: handmatig de weerstand aanpassen van 0 tot 100%
 • 3. Ergo-modus: geef het gewenste vermogen op en de trainer past zich automatisch aan om u op het opgegeven wattage te houden, ongeacht uw snelheid
 • 4. Simulatiemodus: maakt gebruik van rolweerstand, luchtweerstand, het gewicht van de fietser en verschillende hellingsgraden om een echte rit te simuleren.

 

Standaard meegeleverd

 • Wahoo KICKR Core fietstrainer
 • Snelspanner
 • Voedingskabel
 • Adapters voor 130mm en 135mm Quick Release
 • Adapter voor 12x142mm en 12x148mm steekas

 

 

 

 

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X