Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

Lazer Jackal KinetiCore MTB Helm mat zwart

Superieure ventilatie, verbeterde bescherming en geavanceerd comfort maken dit een droomhelm voor elke trailrijder.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 45%
Lazer Jackal KinetiCore MTB Helm mat zwart
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €199,95AANBIEDING! €109,00
in winkelwagen

Lazer Jackal KinetiCore MTB helm

De Lazer Jackal KinetiCore geeft je het zelfvertrouwen om technische MTB-trails zonder angst het hoofd te bieden, zodat je jezelf zwaarder op de proef kunt stellen en je grenzen op de fiets kunt verkennen.

Superieure ventilatie, verbeterde bescherming en geavanceerd comfort maken dit een droomhelm voor elke trailrijder.

Of je nu een bezoek brengt aan je favoriete bikepark of de lokale trails je wil oplegt, je wilt erop kunnen vertrouwen dat je goed beschermd bent.

Dankzij de nieuwe, exclusieve KinetiCore-beschermingstechnologie kun je de strijd aangaan met elke trail die je maar wilt in de wetenschap dat je een vijfsterrenhelm op je hoofd hebt.

Het intelligente TurnSys-systeem zorgt ervoor dat je de pasvorm van je helm kunt aanpassen met een snelle draai aan de knop en de handige magnetische gesp met één gehandschoende hand kunt bedienen.

Tijdens uitdagende beklimmingen blijft je hoofd koel dankzij het ventilatiesysteem van de Jackal KinetiCore.

De uitsparingen in de helm versterken de ventilatie en verminderen de kans dat je bril zal beslaan, terwijl brilvriendelijke uitsparingen verzekeren dat je geen druk voelt van de pootjes van je bril.

De Lazer Jackal KinetiCore wordt geleverd met een accessoirehouder die plaats biedt aan zowel een actiecamera als verlichting (beide niet meegeleverd), zodat je je meest opwindende trailbelevenissen kunt vastleggen.

 

kenmerken Lazer Jackal KinetiCore MTB helm

  • Verstelsysteem:  TurnSys-systeem
  • Maten:  S/54-56cm  M/56-58cm L/58-60cm XL/60-62cm
  • Gewicht: 340 g (maat medium CE)
  • Gebruiksvriendelijke magnetische gesp; Geen gepruts meer met je helmgesp als je handschoenen draagt – de magnetische gesp van Lazer kan snel met één hand worden losgemaakt, zelfs met handschoenen aan.
  • Beter zicht op de trail: Het vizier is eenvoudig op en neer te bewegen tijdens het fietsen, voor een beter zicht of om ruimte te maken voor je stofbril.
  • Blijf koel en comfortabel: Ventilatiekanalen houden je koel en comfortabel en verminderen de kans op oververhitting.
  • Brilvriendelijk: Uitsparingen in de helmvorm zorgen ervoor dat de pootjes van je zonnebril niet tegen je hoofd drukken.
  • Horizontale en verticale verstelling: TurnSys zorgt voor een pasvorm op maat die onderweg eenvoudig aan te passen is met een simpele draai aan de knop.




 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X