Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Tacx Neo 2T Smart T2875.61 Direct Drive ultiem indoor trainingspakket

De Tacx Neo 2T wordt geleverd inclusief een Tacx Motion Plate, Garmin hartslagband, 2 Tacx bidons, handdoek en 6 maanden premium membership

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 28%
 

Tacx Neo 2T Smart T2875.61 Direct Drive ultiem indoor trainingspakket

Ontvang een ultiem indoor trainingspakket dat je de meest meeslepende en realistische indoor rijervaring geeft, naast de beste trainingsbegeleiding in zijn klasse met deze promotieaanbieding.

 

Het pakket:

 • Tacx NEO 2T trainer
 • Tacx Motion  Plate
 • Garmin HRM-Dual hartslagband
 • 6 Maanden TACX Premium 
 • 2X Tacx bidon
 • Tacx Trainings Handdoek
 • Optioneel een gemonteerde cassette zodat je gelijk van start kunt gaan!

 

Je kunt bij ons een Tacx Neo 2T aanschaffen waar wij voor jou alvast een 10-11 of 12 speed race cassette  gratis gemonteerd hebben (Shimano passing) 

Mocht je een andere cassette nodig hebben dan aangeboden dan horen wij dat graag.

 

 

Tacx Neo 2T Smart T2875 Direct Drive Fietstrainer

 • Zowel het geluid als vibraties zijn vrijwel niet te horen of te voelen. De Tacx Neo 2T is een vrijwel stille  fietstrainer.
 • De Neo 2T Smart heeft een zeer accurate meting tussen links en rechts
 • Door de uitgebreide analyse na je rit kun je nog effectiever trainen.
 • Maximale weerstand van 2200 watt en een maximaal hellingspercentage van 25%.
 • Je kunt je ideaal voorbereiden wanneer jij eens de Mont Ventouxof de Alpe wil beklimmen. 
 • Steekas adapters voor 142x12mm en 148x12mm zijn standaard meegeleverd, evenals adapters voor Quick Release. 
 • Beschikt over zowel het ANT+ FE-C protocol, Bluetooth Smart als Bluetooth FTMS protocol voor de koppeling met andere apparaten en trainingssoftware zoals Zwift

 

De iconische, progressieve en populaire TACX NEO 2T Smart is geoptimaliseerd tot een nog stillere en krachtigere Smart direct drive trainer.

De motor is opnieuw ontworpen om een betere indoor fietservaring en rijgevoel te bieden, vooral tijdens beklimmingen en sprints. De NEO 2T Smart is stiller dan ooit voor mogelijk werd gehouden en zonder twijfel de meest krachtige, realistische en nauwkeurige fietstrainer tot nu toe.

 

NOG STILLER

 • Aanzienlijke vermindering van geluid door luchtverplaatsingen of trillingen.

 

VERBETERD FIETSGEVOEL

 • Meer motorvermogen resulteerde in een beter fietsgevoel tijdens beklimmingen en sprints.

 

VOOR MEERDERE ASSEN GESCHIKT

 •  Direct compatibel met 135×10, 142×12 en 148×12 mm assen

 

VOLLEDIG STIL

Door de magneten opnieuw te ontwerpen, hebben we de NEO 2T nog stiller gekregen dan zijn voorganger.

Het geluid afkomstig van interne luchtverplaatsingen werd hierdoor verminderd, evenals de trillingen die op de vloer werden overgebracht bij een lage cadans.

Dit resulteerde in een stillere Smart trainer dan ooit voor mogelijk werd gehouden.

KLIMMEN EN SPRINTEN

Door de magneten opnieuw te ontwerpen, hebben we de NEO 2T nog stiller gekregen dan zijn voorganger.

Het geluid afkomstig van interne luchtverplaatsingen werd hierdoor verminderd, evenals de trillingen die op de vloer werden overgebracht bij een lage cadans. Dit resulteerde in een stillere Smart trainer dan ooit voor mogelijk werd gehouden.

PEDAALSLAG ANALYSE

De NEO 2T Smart was al uitgerust met een capacitieve linker en rechter detectiesensor die nauwkeurig de exacte positie van beide benen meet. Door de toevoeging van de standaard ANT+ Cycling Dynamics kun je jouw pedaalslag nu ook analyseren met software van derden, zoals bijvoorbeeld met een Garmin Edge fietscomputer.

NAUWKEURIG

De NEO 2T Smart is de enige fietstrainer die geen kalibratieproces vereist omdat er, in tegenstelling tot andere fietstrainers, geen interne overbrengingen zijn.

Hierdoor is hij in staat om je vermogen met ongelooflijke precisie te meten zodat je gegevens niet meer dan 1% afwijken en dus betrouwbaar zijn.

SMOOTH RIDE FEEL

Voel het trillende gevoel van het rijden over keien en grind.

ISOKINETIC & ISOTONIC

Train op een vast snelheids- of vermogensniveau.  

GEEN KALIBRATIE

De enige trainer die niet hoeft te worden gekalibreerd.

CONNECTIE INDICATOREN

Intuïtieve LED-lampjes tonen of je bent gekoppeld aan een device en aan netstroom.

OPKLAPBAAR

Makkelijk te vervoeren en op te bergen dankzij een opklapbaar frame.

COMPATIBEL MET VELE ASSEN

De achteras van de NEO 2T Smart is opnieuw ontworpen zodat deze Smart trainer compatibel is met de meeste fietsen zonder dat er adapters aan te pas hoeven te komen. Alleen voor 135×10 en 135×12 assen heb je een extra adapter nodig.

DESCENT SIMULATION

Op de top van een heuvel of berg is er altijd dat opwindende gevoel van het versnellen naar een afdaling. Precies dat gevoel is wat deze fietstrainer kan simuleren omdat de NEO 2T Smart versnelt tijdens een virtuele afdaling.

STABIEL EN TOCH FLEXIBEL

Het ontwerp van de NEO 2T Smart zorgt ervoor dat je tijdens het fietsen een paar graden naar links en rechts kan hellen. Het frame volgt zo de natuurlijke beweging van je lichaam en biedt op deze manier een bepaalde bewegingsvrijheid die het fietsgevoel bevordert.

GEEN NETSTROOM NODIG

De NEO 2T Smart heeft geen netstroom nodig omdat hij zijn eigen energie opwekt uit jouw fietsbeweging. Deze direct drive trainer kan hierdoor eenvoudig overal waar je maar wilt worden gebruikt. Wanneer hij aangesloten is op het netstroom, dan is de functie Descent simulation ingeschakeld.

Reis de wereld rond met Films van hoge kwaliteit en GPS workouts, en daag je vrienden uit. Train efficiënt met gestructureerde trainingsplannen en fiets-workouts. Analyseer je data, exporteer je activiteit naar Strava en maak gebruik van vele andere functies.

Ontdek de software JE FAVORIETE APP Train met je favoriete fiets-software zoals Zwift, TrainerRoad en Sufferfest.

Race online in de virtuele werelden van Zwift, bereik je fietsdoelen met de trainingsplannen van TrainerRoad of train met een andere app.

UTILITY APP

Met de Tacx Utility App test en kalibreer je jouw Tacx Smart trainer en update je eenOm je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X