Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lezyne Lite Drive 1000XL / Stick Drive Verlichtingsset

Verlichtingsset, bestaande uit de Lite Drive 1000 Koplamp en Stick Achterlicht 30 lumen

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 32%
Lezyne Lite Drive 1000XL / Stick Drive Verlichtingsset
Direct uit voorraad leverbaar!
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €99,95Nu: €67,95
in winkelwagen

Lezyne Lite Drive 1000XL / Stick Drive Verlichtingsset

Lezyne Lite Drive 1000XL De Lezyne Lite Drive 1000XL fietslamp levert een lichtsterkte van 1000 lumen door 2 krachtige en efficiënte LED's.

De koplamp is voorzien van een MOR (Maximum Optical Reflection) lens, wat ervoor zorgt dat de lichtbundel gelijk verspreid wordt. Doordat je geen lichtbundel hebt die gecentreerd is, zullen medeweggebruikers minder snel gehinderd worden door u lichtbundel.

Verder zorgt de MOR lens voor een betere zichtbaarheid aan allebei de zijkanten. Lezyne heeft haar Lite Drive 1000XL koplamp geproduceerd uit CNC gefreesd aluminium. Dit maakt de lamp sterk, compact, duurzaam en kan door de koelvinnen de warmte goed afvoeren.

De Lite Drive 1000XL beschikt over 8 verschillende standen, waarvan 4 continu en 4 knipperstanden. De meest opmerkelijke is de unieke 1000 lumen sterke daytime flash, deze zorgt voor een goede zichtbaarheid overdag. Dankzij de verschillende standen pas je je aan op je omgeving.

De geheugenfunctie zorgt ervoor dat de laatste gebruikte lichtstand word ingeschakeld elke keer als je hem aan doet. Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar je favoriete lichtstand.

Het opladen is gemakkelijk via het meegeleverde micro-USB kabeltje. De koplamp wordt geleverd met een veelzijdige strap, zodat de lamp eenvoudig op vrijwel alle frames en sturen kan worden bevestigd.

Lezyne Stick Drive

Het Lezyne Stick Drive is een heel erg smal en compact achterlicht met een maximale lichtopbrengst van 30 lumen en beschikt over 8 LED's. Hierdoor ben je onder alle omstandigheden goed zichtbaar in het verkeer. Deze eigenschappen worden versterkt dankzij een 270 graden "Wide Angle Optics" lens, welke voor een goede zichtbaarheid voor achteropkomend of van opzij naderend verkeer zorgt.

De Lezyne Stick Drive lamp is onder andere voorzien van een modus voor dagrijverlichting waardoor je overdag ook gezien wordt door het naderend verkeer. De Stick Drive is te bevestigen met een elastiek om je zadelpen en past zowel op ronde als aerodynamisch gevormde zadelpennen. De Lezyne Stick Drive achterlamp heeft een interne accu die je kunt opladen met het meegeleverde micro USB kabeltje.

Standaard meegeleverd

  • Lezyne Lite Drive 1000XL koplamp
  • Lezyne Stick Drive achterlicht
  • Siliconen stuurbevestiging
  • Siliconen zadelpen bevestiging
  • Micro-USB kabel
  • Handleiding

 

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X