Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

MIO Cyclo 400 fietsnavigatie

fietsnavigatie met 38 voorgeïnstalleerde kaarten van heel Europa

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 23%
MIO Cyclo 400 fietsnavigatie
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €289,95Nu: €222,95
in winkelwagen
 • De Mio 400-600 serie heeft een verlengde garantie periode naar 3 jaar ipv 2 jaar!

 

MIO Cyclo 400 fietsnavigatie

Of je nu door kleine dorpjes op het Franse platteland fietst, door een grote stad als Amsterdam dwaalt of door de Zwitserse Alpen rijdt, met de Mio Cyclo 400 heb je heel Europa binnen handbereik.

Met zijn complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur up-to-date blijft, kun je de Mio Cyclo 400 vele jaren kunnen gebruiken. Met de Mio Cyclo 400 is het heel eenvoudig om nieuwe plekken te ontdekken. Voer gewoon je bestemming in en de Mio Cyclo 400 doet de rest.

Download een traject of stippel je eigen route uit als u de regio al kent. Het enige dat je verder nog hoeft te doen, is inpakken en wegwezen. Je kunt erop vertrouwen dat de Mio Cyclo 400 je veilig op weg helpt en houdt.

De Mio Cyclo 400 is klaar voor gebruik zodra je hem uit de verpakking haalt, zodat je nog meer tijd overhoudt om te fietsen. Voor jou ontworpen

 

Nieuw touchscreen scherm

Als je door een prachtig landschap fietst, wil je van de zon kunnen genieten zonder dat deze het scherm op de fietsnavigatie onleesbaar maakt.

Daarom heeft de Mio Cyclo 400 een plat 4-inch aanraakscherm met anti -glare waarvan je tijdens het fietsen probleemloos kaarten, aanwijzingen en statistieken kunt aflezen.

De nieuwe Cyclo-gebruikersinterface is nu nog intuïtiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je binnen enkele minuten op de fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen.

 

De fun-factor

Als je in een avontuurlijke bui bent, is er de unieke 'Surprise-Me™'-functie. Deze laat je kiezen uit drie afzonderlijke routes op basis van tijd, afstand of bestemming; de ideale manier om een nieuwe plek te verkennen. Het is altijd leuk om een uitdaging te hebben en tijdens een rit je prestaties te verbeteren, vooral als je aan je conditie werkt.

Met de gloednieuwe lap functie kun je dit doen door verschillende delen van de rit te markeren of afstandintervals in te stellen.

Je kunt de functie eenvoudig regelen met één van de drie apparaattoetsen, waarmee je ook snel gegevens kunt vastleggen.

Maak verbinding met MioShare en synchroniseer de ritten rechtstreeks met Strava™ om ze later te bekijken, te analyseren en met anderen te delen.

Compatibel met Strava-segmenten en geschikt voor buitentrainingen.

 

Opvallend nieuwe kenmerken van de serie Mio Cyclo 400 serie zijn:

 • 4 Inch plat, antireflectie, goed in zonlicht leesbaar touchscreen
 • geheel Europa (38 landen) voor geïnstalleerd, Open Street maps
 • Drie bedieningsknoppen: aan/uit, lap functie en opname starten

 

kenmerken MIO Cyclo 400 fietsnavigatie

 • Fraai en dun scherm van 4″ inch groot (73,4 mm breed bij 129,4 mm hoog), bij zonlicht leesbaar aanraakscherm met anti-glare
 • 3 knoppen voor aan/uit, lap functie en start opname
 • Updatebare fietskaarten van geheel Europa (38 landen) op het toestel geinstalleerd van Open Street Maps. Direct klaar voor gebruik
 • Strava Live Segmenten voor buitentraining
 • Lap Functie – hiermee kan de gebruiker verschillende segmenten van een rit markeren of zijn rondes markeren op gespecificeerde intervallen, waardoor je wordt uitgedaagd om resultaten per ronde of segment te verbeteren
 • Batterijduur van ca 15 uur
 • knooppunten; belgische en nederlandse gebruikers zullen het navigeren of het creeren van een route de fietsknooppunten kunnen selecteren dien in deze 2 landen beschikbaar zijn.
 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke navigatie – grote cijfers op het scherm en eenvoudige menustructuur
 • Surprise Me functie – voer tijd, afstand of bestemming in en kies uit 3 verrassende routes
 • Knooppuntenroute optie ingebouwd voor België en Nederland
 • Gratis Mio Desktop-applicatie (voor Windows en Mac)- een basishulpprogramma om uw apparaat eenvoudig te beheren, nieuwe routes te downloaden en uw ervaringen te delen


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X