Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

Garmin Edge Explore 820 GPS

afgeslankte versie van de Garmin edge 820

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 40%
Garmin Edge Explore 820 GPS
geen voorraad
Van: €349,00AANBIEDING! €209,00
in winkelwagen

Garmin Edge 820 Explore GPS

 

De Garmin Edge Explore 820 GPS is een geavanceerd en compleet fietsnavigatiesysteem van Garmin dat je snel op weg helpt.

De route is eenvoudig in te geven en brengt jou snel naar de plek van bestemming. De Garmin Edge 820 onthoudt jouw prestaties zodat je kunt streven naar je doel.

Ook in de regen en met handschoenen aan is de fietsnavigatie mede dankzij het hoge resolutie touchscreen gemakkelijk te bedienen.

Je kunt fietsdynamica gegevens opslaan om meer inzicht te krijgen in je conditie. Met de geavanceerde navigatiemodule kies je een route van A naar B of bereken je eenvoudig een verrassende route op basis van de gewenste afstand.

Gebruik de GPS afslag-voor-afslag navigatie om de weg te vinden, zowel op begane wegen als onbetreden paden.

Dankzij de GPS – GLONASS-satellietontvangst kan de Garmin Edge 820 jouw positie snel en nauwkeurig bepalen, waar je je ook bevindt!

 

Het pakket bevat:

  • Edge Explore 820
  • Steunen (standaard en verlengde voorsteun)
  • USB-kabel
  • Bevestigingskabeltje
  • Handleidingen

 

GroupTrack:

Als u met samen met vrienden fietst, kunt u nu met GroupTrack iedereen in de gaten houden, zelfs als iemand wegsprint of achterop raakt. Met één blik op uw Edge ziet u de locatie van connected groepsleden als stipjes op de kaart. Als iemand stopt, verandert het stipje in een zeshoekig stopteken en kunt u zien hoe lang de betreffende persoon stilstaat. U kunt ook de andere fietsers in uw groep in de lijstweergave bekijken en zien hoe snel ze op dat moment rijden en hoe ver ze bij u vandaan zijn. .

 

Hoge resolutie aanraakscherm:

Licht en compact met 2.3 inch hoge resolutie capacitief aanraakscherm, bedienbaar met handschoenen.

 

Garmin Connect IQ™:

Via de Connect IQ™™ store kunt u nu gratis gegevensvelden downloaden voor uw compatibele Edge toestel waarmee u uw voorkeuren kunt configureren. Met het gegevensveld Specialized Turbo LEVO kunt u bijvoorbeeld belangrijke informatie over uw eBike bekijken, zoals niveau van de ondersteuning en de levensduur van de batterij. Bedien deze functies rechtstreeks op het scherm van uw Edge, zonder uw handen van het stuur te halen. U kunt ook andere fietsspecifieke apps en gegevensvelden downloaden in de Connect IQ store. 

 

Hoogtemeter:

Weet hoe ver, snel en hoog je reed dankzij de ingebouwde GPS, GLONASS en hoogtemeter. Je beschikt over de meest nauwkeurige gegevens, waar de rit je ook brengt.

 

Navigatie Mogelijkheden:

Voorgeladen Garmin Cycle Map die afslag-per afslag navigatie biedt. Inclusief rondrit functie en koersplanning op het toestel.

 

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X