Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BUNDEL!

Tacx Blue Matic T2650 fietstrainer + Tacx Trainermat T2910 Antraciet 2015 vouwbaar

U ontvangt een Tacx Blue Matic T2650 fietstrainer met geluiddempende Tacx Trainermat T2910 Antraciet 2015 vouwbaar

  • Geen verzendkosten
Tacx Blue Matic T2650 fietstrainer
geen voorraad
€190,95SUPERDEAL! Vul jouw code in!
in winkelwagen

Tacx Blue Matic T2650 fietstrainer

Je krijgt veel voor weinig: een krachtige rem die de weerstand regelt en een robuust frame met brede voeten, dat stevig op de grond staat

 

Tacx Blue Matic T2650

Je krijgt veel voor weinig: een krachtige rem die de weerstand regelt en een robuust frame met brede voeten, dat stevig op de grond staat. De jarenlange ervaring van Tacx heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een onwrikbaar frame dat de grootste krachten kan weerstaan.

De Tacx Blue Matic  is geschikt voor iedereen, of je nu vaak fietst of slechts af en toe. Voor het eten gauw nog een half uurtje fietsen? Met de Blue ben je meteen vertrokken. De trainer heeft een vereenvoudigd montagesysteem, waardoor hij makkelijk en snel in elkaar kan worden gezet. Ook handig is dat een aanpassingsset voor kleine en grote wielen niet meer nodig is; zelfs 29 MTB wielen passen er in.

 

Magneetrem met stuurversteller

De magneetrem van de Tacx Blue Matic bevat twee schijven met elk acht permanent magneten. Met de 10-standen stuurversteller verplaats je de positie van de magneten in de remunit ten opzichte van elkaar. Tijdens de training neemt het vermogen toe wanneer je sneller en/of op een zwaardere stand fietst. Het maximale vermogen is 700 Watt.

 

Specificaties Tacx Blue matic T2650
  • Stuurschakelaar
  • 10 standen
  • Blue frame met robuuste achterpoten
  • Universele passing wielen met diameter 600 t/m 710 mm
  • Eenvoudige montage remsysteem
  • Magneetrem Remsysteem met 8 permanent magneten en 1 kg vliegwiel Maximale weerstand 700 Watt

 


 
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X