Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Elite Rizer Klim Simulator

geschikt voor alle Direct Drive trainers van Elite

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 15%
Elite Rizer Klim Simulator
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €819,00Nu: €699,00
in winkelwagen

Elite Rizer Klim Simulator

 

De Elite Rizer maakt je indoor fietsbeleving compleet. Door je voorvork eenvoudig aan de Rizer te bevestigen simuleer je hellingshoeken waardoor je nog realistischer kunt trainen. Je kunt de Rizer handmatig bedienen maar ook draadloos koppelen aan een virtuele fietsprogramma’s zoals ZWIFT. Zo kun je virtuele routes rijden waarbij de Smarttrainer automatisch de weerstand aanpast en de Rizer automatisch de hellingshoek.

 

Voor meer gefocuste en realistische ritten beschikt de Elite-klim simulator over het innovatieve stuursysteem dat is ontworpen om het stuurgevoel te verbeteren wanneer je bergop gaat, en je te helpen elke spier te trainen zoals je zou doen wanneer je buiten rijdt.
Gebruik het met Zwift om je avatar op het scherm te besturen en andere fietsers in te halen.

 

De Elite Rizer is te gebruiken met alle moderne fietsen. Schijfremmen zijn geen probleem en de bevestiging is compatible met snelspanners en steekassen van 12x100, 15x100 en 15x110. De RIZER app is verkrijgbaar voor iOS en Android.

 

Bergop en bergaf, net als in echte ritten
Met een stevig hardware-ontwerp biedt de Elite Rizer realistische hellingen tot 20% en dalingen tot -10%.

De Elite-klim simulator kan je alle kracht van je favoriete toppen laten voelen en je helpen de inspanning voor de komende klim aan te vallen.
 

De Elite Rizer is voorzien van hardwaretechnologie met stuurfunctionaliteit, zodat je je stuur gemakkelijk naar links en rechts kunt bewegen wanneer je die beklimmingen beklimt.

Dit zal het stuurgevoel en het comfort verbeteren, maar het helpt je ook om dezelfde spiergroepen op benen en schouders te gebruiken die je zou gebruiken als je buiten en bergop fietst.



BUNDEL!
Elite Justo Direct Drive Smart Fietstrainer Inclusief Elite Rizer klim simulator
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X