Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BUNDEL!

Elite Justo Direct Drive Smart Fietstrainer Inclusief Elite Rizer klim simulator

Totaalpakket Elite Justo trainer met de Elite Rizer klim simulator

 • Geen verzendkosten
Elite Justo Direct Drive Smart Fietstrainer Interactief
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Elite Rizer Klim Simulator
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€1599,00
in winkelwagen

Elite Justo Direct Drive Smart Fietstrainer Interact…

De nieuwste trainer van Elite, de Elite Justo overtreft de grenzen van wat je van een smart trainer mag verwachten

Elite Justo Direct Drive Smart Fietstrainer Interactief

Justo is de nieuwe toptrainer van Elite, de de smart trainer om jezelf uit te dagen en meer uit je fietstrainingen te halen.

De Elite Justo overtreft de grenzen van wat je van een smart trainer mag verwachten! De trainer biedt een zeer realistische fietservaring en is gemaakt van zwaar roestvrij staal en mooie duurzame materialen.

 

Kenmerken Elite Justo Direct Drive Smart trainer

 • 1% nauwkeurig
 • hellingen tot 24%
 • geïntegreerde vermogensmeter
 • automatische kalibratie
 • Elite Flex Feet
 • opnieuw gedefinieerde stand-alone modus
 • Volledige pedaalslag analyse middels een 24-punten systeem
 • voorzien van Dual Bluetooth kanalen, zodat je 2 apparaten via bleutooth kunt koppelen
 • Compatibel met: Shimano 9/10/11/12 speed cassettes en Shimano 12 speed MTB ( Micro Spline body, voorzien van code 1014315), Campagnolo 9/10/11/12 speed (met een body voorzien van code 1014233), SRAM NX 12 speed met Shimano body en SRAM 12 speed (met XD / XDR body, voorzien van code 1014279).
 • Geschikt voor racefietsen, gravelbike en mountainbikes, met 130-135 x 5 mm quick-release hubs en 142 x 12 mm thru-axle hubs (adapters worden meegeleverd).
 • Geschikt voor schijfremmen

 

Wordt geleverd met:

 • Elite Justo fietstrainer
 • Stroomkabel
 • Adapters voor 142x12mm steekas
 • Voorwielsteun
 • toegang tot My E-Trainings app voor 12 maanden

 

Geïntegreerde vermogensmeter: maximale precisie

De Elite Justo meet het werkelijk geleverde vermogen met de geïntegreerde vermogensmeter, de OTS (Optical Torque Sensor).
Dankzij de interne vermogensmeter kan de trainer de kracht die je uitoefent op de pedalen onmiddellijk meten met een buitengewone nauwkeurigheid van ± 1%.

Naast extra nauwkeurigheid beschikt Justo over nieuwe ERG Mode-gegevensafvlakkingsopties, waaronder de "Easy Start"-functie om het gemakkelijker te maken om een interval te starten en te hervatten nadat u bent gestopt met trappen.

Wanneer het vliegwiel stopt met draaien, verwijdert deze functie automatisch de weerstand totdat je begint te trappen, waardoor je een paar seconden de tijd hebt om je benen te bewegen voordat je de weerstand opnieuw toepast die je hebt ingesteld voor je intervallen.

 

Brute beklimmingen tot 24% helling

Justo kan de weerstand automatisch beheren terwijl u aan het trainen bent en simuleert een ongelooflijke maximale helling van 24%. Verbeter je klimvaardigheden met een fietstrainer die je een realistisch gevoel kan geven, zelfs tijdens de meest intense en veeleisende beklimmingen.

De trainer is ook compatibel met de Rizer, Elite's hellingsimulator met besturing die je fiets bergopwaarts tot +20% en bergafwaarts tot -10% kan bewegen, zodat je binnenshuis kunt trappen alsof je echt op de Mont Ventoux bent.

De verbeterde ingebouwde vermogensmeter maakt het ook gemakkelijker voor u om tijdens uw Zwift-races toegang te krijgen tot de super-tuck-positie.

 

Verbeter je trapgevoel met de Elite Flex Feet

De Elite Justo bevat ook de nieuwe Flex Feet, die tot doel hebben uw trapsensatie nog realistischer te maken op basis van de stijfheid van het model dat u kiest.

Met de verwisselbare voetjes kunt u de natuurlijke druk en trillingen van de fiets nabootsen en uw trapgedrag op de hometrainer aanpassen aan uw trapstijl buitenshuis.

Door vast te houden aan de natuurlijke biomechanica van de spieren tijdens de atletische beweging, kunt u spiervermoeidheid verminderen en de effectiviteit van uw thuistrainingen aanzienlijk verbeteren. 

 

Stand-alone modus

Justo presenteert twee nieuwe stand-alone modi om de trainer te gebruiken, zelfs als deze niet is aangesloten op software of is aangesloten.

Indien aangesloten maar niet aangesloten, kunt u toch trappen op de weg simuleren door vooraf een hellingswaarde tussen 0% en + 24% in te stellen in de My E-Training app. De hometrainer behoudt deze waarde, zelfs wanneer deze is losgekoppeld van de app.

Als de trainer niet is aangesloten of is aangesloten, kunt u het weerstandsniveau aanpassen door vooraf een waarde tussen niveau 1 en 16 in te stellen op Mijn E-Training.

 


Elite Rizer Klim Simulator

geschikt voor alle Direct Drive trainers van Elite

Elite Rizer Klim Simulator

 

De Elite Rizer maakt je indoor fietsbeleving compleet. Door je voorvork eenvoudig aan de Rizer te bevestigen simuleer je hellingshoeken waardoor je nog realistischer kunt trainen. Je kunt de Rizer handmatig bedienen maar ook draadloos koppelen aan een virtuele fietsprogramma’s zoals ZWIFT. Zo kun je virtuele routes rijden waarbij de Smarttrainer automatisch de weerstand aanpast en de Rizer automatisch de hellingshoek.

 

Voor meer gefocuste en realistische ritten beschikt de Elite-klim simulator over het innovatieve stuursysteem dat is ontworpen om het stuurgevoel te verbeteren wanneer je bergop gaat, en je te helpen elke spier te trainen zoals je zou doen wanneer je buiten rijdt.
Gebruik het met Zwift om je avatar op het scherm te besturen en andere fietsers in te halen.

 

De Elite Rizer is te gebruiken met alle moderne fietsen. Schijfremmen zijn geen probleem en de bevestiging is compatible met snelspanners en steekassen van 12x100, 15x100 en 15x110. De RIZER app is verkrijgbaar voor iOS en Android.

 

Bergop en bergaf, net als in echte ritten
Met een stevig hardware-ontwerp biedt de Elite Rizer realistische hellingen tot 20% en dalingen tot -10%.

De Elite-klim simulator kan je alle kracht van je favoriete toppen laten voelen en je helpen de inspanning voor de komende klim aan te vallen.
 

De Elite Rizer is voorzien van hardwaretechnologie met stuurfunctionaliteit, zodat je je stuur gemakkelijk naar links en rechts kunt bewegen wanneer je die beklimmingen beklimt.

Dit zal het stuurgevoel en het comfort verbeteren, maar het helpt je ook om dezelfde spiergroepen op benen en schouders te gebruiken die je zou gebruiken als je buiten en bergop fietst.


 
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X