Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)


vanbon-sport

Over vanbon-sport

Fietsen zit in ons bloed

Wielrennen, fietsen, het zit in mijn bloed. Mijn hele leven heb ik mij bezig gehouden met fietsen. Als kleine jongen van 8 maakte ik mijn debuut bij de jeugd totdat ik uiteindelijk een aantal jaren bij de professionals reed. Ik ben vooral actief geweest als weg- en baanwielrenner, maar 's winter kon je mij ook vinden op de mountainbike.


De (web)winkel

Vandaag de dag fiets ik alleen nog recreatief en geef ik baanclinics in het Omnisport te Apeldoorn, maar mijn passie voor het fietsen en fietsmateriaal is er niet minder om geworden. Nadat ik ruim 9 jaar als account manager bij SHIMANO heb gewerkt, was het tijd voor iets nieuws.

vanbon-sport, onze (web)winkel is gespecialiseerd in A-merken voor het wielrennen, mountainbiken, baanwielrennen en BMX.

Mijn prijzen zijn scherp, maar bovendien wil ik mensen laten profiteren van bijna dertig jaar vakkennis die ik heb opgedaan. Dus als je vragen hebt, aarzel niet, ik zal je met alle plezier helpen (tel. 055-5335068).

Mocht je iets niet kunnen vinden, bel ons dan!

Train ze!

Matthijs van BonOm je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X