Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BUNDEL!

Garmin Edge 1050 + HideMyBell regular 2

U ontvangt de Garmin Edge 1050 + CloseTheGap Hidemybell Regular 2

  • Geen verzendkosten
Garmin Edge 1050 fietsnavigatie
Direct uit voorraad leverbaar!
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€729,95
in winkelwagen

Garmin Edge 1050 fietsnavigatie

NEW de nieuwste fietsnavigatie van Garmin met een helder kleuren touchscreen, geavanceerde trainingsfuncties, veiligheidsmeldingen en een ingebouwde luidspreker.

Direct uit voorraad leverbaar!

 

Zie onze voordeelbundels voor meer!

 

Garmin EDGE®  1050 fietsnavigatie wordt geleverd:

  • Computer edge 1050
  • USB-C laadkabel
  • Outfront stuursteun
  • Stuursteun voor stuur of stuurpen
  • Tether (veiligheidskoord)

 

Garmin  EDGE®  1050 fietsnavigatie

Haal alles uit je fietsrit. De Garmin Edge 1050 fietsnavigatie heeft een helder kleuren touchscreen, geavanceerde trainingsfuncties, veiligheidsmeldingen en een ingebouwde luidspreker. Never stop cycling.

De Garmin Edge® 1050 fietscomputer beschikt over een helder kleuren touchscreen en een batterijduur tot wel 20 uur bij intensief gebruik. Voel je veilig op de weg en ontvang waarschuwingen over gevaren die door andere fietsers worden gemeld. Wanneer je het toestel gebruikt met je compatibele smartphone en de Garmin Connect™ app, heb je bij groepsritten toegang tot berichten, klassementen en nog veel meer.

De Garmin Edge® 1050 fietscomputer heeft een helder kleuren touchscreen, zodat je de kaarten en statistieken tot in detail kunt zien.

De Edge 1050 heeft een batterij die tot 20 uur mee gaat bij intensief gebruik. Hij gaat tot 60 uur mee in de energiebesparingsmodus. Voel je veilig op de weg en ontvang waarschuwingen over gevaren die door andere fietsers worden gemeld. Wanneer je het toestel gebruikt met je compatibele smartphone en de Garmin Connect™ app, heb je bij groepsritten toegang tot berichten, klassementen en nog veel meer.

Wanneer jij je wilt focussen op een individuele training voor een wedstrijd of een persoonlijk doel, laat de Garmin Edge 1050 je niet in de steek. Hij werkt naadloos samen met onze gratis Garmin trainingsplannen voor fietsers. Wanneer je met je compatibele vermogensmeter en hartslagmeter fietst, biedt de Edge 1050 gepersonaliseerde workouts op basis van je prestaties, herstel en meer.

Een ingebouwde luidspreker zorgt voor duidelijke aanwijzingen tijdens een workout of tijdens het navigeren en bevat een fietsbel zodat je fietsers en voetgangers kunt waarschuwen. Op deze fietscomputer zijn ook Garmin Pay™ contactloze betalingen (via een ondersteunde bank) mogelijk, waardoor die koffie na je rit nog beter smaakt.

 

 

 

Wilt u de garantietermijn van 2 jaar verlengen tot 5 jaar?

Dat kan!

Voeg dit product toe aan uw Garmin 1050 bestelling:

 

https://vanbon-sport.nl/electronica/fietscomputers-en-navigatie/toebehoren/35107/5-jaar-garantie-op-garmin-edge-1050

 

 

 

 

Kenmerken Garmin Edge® 1050 fietsnavigatie:

  • Deze premium fietscomputer met helder kleurentouchscreen combineert planning en prestatietracking, superieure navigatie en functies om veilig te fietsen.
  • Batterijduur: bij intensief gebruik kun je de batterij tot wel 20 uur gebruiken of tot 60 uur in de energiebesparingsmodus
  • Voel je veilig op de weg en ontvang waarschuwingen over gevaren die door andere fietsers worden gemeld of voer je eigen opmerkingen in (alleen mogelijk met een compatibel smartphone)
  • Maak eenvoudig koersen direct op het toestel met behulp van het responsieve touchscreen en bekijk het type wegdek op de kaart voor meer informatie tijdens het plannen en rijden
  • In combinatie met je compatibele smartphone en de Garmin Connect™ app ontvang je ook tijdens groepsritten berichten, live locaties en waarschuwingen voor ongevaldetectie. Daag jezelf uit door klassementen voor klimtochten en awards na de rit toe te voegen
  • Luister naar aanwijzingen voor je workout en navigatie en gebruik de luide fietsbel op het toestel om fietsers en voetgangers te waarschuwen, dankzij een ingebouwde luidspreker
  • Doe onderweg aankopen met behulp van Garmin Pay™ contactloze betalingen (via een ondersteunde bank)
  • Fiets met compatibele vermogensmeter en hartslagmeter en ontvang gepersonaliseerde workouts op basis van je prestaties, herstel en meer
  • Zie bij elke rit de resterende stijging en helling tijdens de klim, zodat je jouw inspanning kunt meten met de ClimbPro klimplanner
  • Beheer je inspanningen met de Power Guide functie, die vermogensdoelen tijdens een koers aanbeveelt; Power Guide biedt nu real-time stamina en wind-informatie  zodat jij je doelen tijdens de rit kunt aanpassen, indien gekoppeld met een compatibele vermogensmeter
  • Krijg inzicht in je stamina tijdens het fietsen, zodat je kunt zien hoelang je nog kunt doorgaan, wanneer het toestel is gekoppeld met je compatibele vermogensmeter en hartslagmeter
  • Via Map Manager met Wi-Fi® -connectiviteit kun je kaarten toevoegen, omwisselen of bijwerken op je toestel

CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart

De unieke HideMyBell is een zeer lichtgewichte stuurhouder en fietsbel in een.

CloseTheGap HideMyBell regular 2
 

De beste fietsbeloplossing voor de sportieve fietser? 

De stuurhouder met discreet geintergreerde fietsbel van CloseTheGap voegt twee onmisbare onderdelen toe aan je stuur: een computer houder mooi aerodynamisch voor je stuurpen gecombineerd met een discreet geplaatste fietsbel.

De nieuwste telg van het Nederlandsse bedrijf in de succesvolle HideMyBell serie is de regular2. Met dit model dicht het bedrijf letterlijk het gat in overall productervaring en onwerp.

De HideMyBell regular2 laat zich in een handomdraai monteren. Het innovatieve inhaakprincipe van de stuurklem is overgenomen van de raceday sl serie (waar Team Jumbo-Visma mee rijdt) zodat je simpel de klem monteert rondom je stuur.

De computerhouder biedt plaats voor de meest voorkomende GPS-systemen met dank aan de meegeleverde adapters. Met de vernieuwde robuuste belklepel van staal is er een comfortabele en veilige belbediening vanaf het stuur.

Met de hoge veerkracht van de klepel is het ook met winterhandschoenen geen issue om de bel te activeren en ook is er een erg duidelijk belgeluid. Onder de arm van de innovatieve houder is net zoals alle HideMyBell producten ruimte om een optionele lamp of een camera adapter te plaatsen.

Met de 3-in-1 functie is de houder met recht de meest functionele computerhouder op de markt.

  • Gewicht: 47 gram
  • Stuurdiameter: 31,8 mm Compatibiliteit: Garmin / Wahoo / Bryton / Polar / Lezyne / Mio (120 mm max formaat behuizing)

 
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X