Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart

De unieke HideMyBell is een zeer lichtgewichte stuurhouder en fietsbel in een.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 5%
CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €39,95Nu: €37,95
in winkelwagen

CloseTheGap HideMyBell regular 2
 

De beste fietsbeloplossing voor de sportieve fietser? 

De stuurhouder met discreet geintergreerde fietsbel van CloseTheGap voegt twee onmisbare onderdelen toe aan je stuur: een computer houder mooi aerodynamisch voor je stuurpen gecombineerd met een discreet geplaatste fietsbel.

De nieuwste telg van het Nederlandsse bedrijf in de succesvolle HideMyBell serie is de regular2. Met dit model dicht het bedrijf letterlijk het gat in overall productervaring en onwerp.

De HideMyBell regular2 laat zich in een handomdraai monteren. Het innovatieve inhaakprincipe van de stuurklem is overgenomen van de raceday sl serie (waar Team Jumbo-Visma mee rijdt) zodat je simpel de klem monteert rondom je stuur.

De computerhouder biedt plaats voor de meest voorkomende GPS-systemen met dank aan de meegeleverde adapters. Met de vernieuwde robuuste belklepel van staal is er een comfortabele en veilige belbediening vanaf het stuur.

Met de hoge veerkracht van de klepel is het ook met winterhandschoenen geen issue om de bel te activeren en ook is er een erg duidelijk belgeluid. Onder de arm van de innovatieve houder is net zoals alle HideMyBell producten ruimte om een optionele lamp of een camera adapter te plaatsen.

Met de 3-in-1 functie is de houder met recht de meest functionele computerhouder op de markt.

  • Gewicht: 47 gram
  • Stuurdiameter: 31,8 mm Compatibiliteit: Garmin / Wahoo / Bryton / Polar / Lezyne / Mio (120 mm max formaat behuizing)


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X