Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

3Action Multivitamins, 90 tabs

Verhoog je weerstand en bescherm jezelf! Complete en hoog gedoseerde samenstelling van vitamines en mineralen.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
3Action Multivitamins, 90 tabs
geen voorraad
€27,95
in winkelwagen

3Action Multivitamins

Vitamines en mineralen zijn essentieel voor het in stand houden van een goede gezondheid en een fit lichaam.

Een gezonde en gevarieerde  dagelijkse voeding voorziet ons van de meerderheid van de vitamines en mineralen die we nodig hebben. Sporters, mensen met een actieve levensstijl en mensen die een dieet volgen,  hebben vaak een verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen . De gevolgen van een tekort aan vitamines zijn o.a. vermoeidheid,  blessures, gebrek aan energie, snel ziek, weinig trainingsresultaat enz.

1 tablet 3Action Multivitamins bevat  alle 13 vitamines maar ook 8 essentiële mineralen en sporenelementen, zoals oa. ijzer, zink, magnesium en selenium. Een complete en hoog gedoseerde samenstelling van belangrijke voedingsstoffen, die we extra kunnen innemen als aanvulling op onze dagelijkse voeding.

3Action Multivitamins speciaal ontwikkeld voor uw weerstand en een fit gevoel!

Kenmerken van de 3Action Multivitamins:

  • complete samenstelling van 13 vitamines en 8 mineralen
  • slechts 1 tablet per dag
  • perfect voor alle sporters

Gebruiksaanwijzing:  Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur voor of tijdens de maaltijd. Aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X