Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

SIS Go Electrolyte 1.6kg

Sis Go Electrolyte Orange

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 13%
SIS Go Electrolyte 1.6kg
Orange
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €39,95Nu: €34,95
in winkelwagen

SIS GO ELECTROLYTE SPORTDRANK

De SiS GO Electrolyte is een isotone dorstlesser en erg geliefd onder duursporters. De SiS sportdrank draagt bij aan een snelle hydratatie en constante energievoorziening.

Daarnaast bevat de GO Electrolyte drank belangrijke mineralen die snel worden opgenomen door het lichaam. Niet voor niets is dit product de meest verkochte sportdrank uit het assortiment van het nummer 1 sportvoedingsmerk uit Engeland.

De SiS GO Electrolyte sportdrank kan uitstekend gebruikt worden voor of tijdens het sporten.

GO Electrolyte is ideaal voor sporten in de zaal, hardlopen, fietsen, triatlon of voor teamsporters. Kortom een sportdrank die bij vele sporters populair is.

Ook bij extreme prestaties, bijvoorbeeld bij sporten in de hitte, als je veel zweet of als er uitdroging dreigt is dit een zeer goede drank.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X