Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

3Action recovery shake vanille 500g

Spierherstellende en -opbouwende shake op basis van eiwitten en koolhydraten

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
3Action recovery shake vanille 500g
500 gram
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€27,50
in winkelwagen

3Action recovery shake vanille 500 gram

3Action Recovery Shake (de vroegere Muscle Constructor)  is een eiwitrijke sportdrank (in poedervorm) die speciaal ontwikkeld werd voor het leveren van optimale sportprestaties.

Deze spieropbouwende shake verschaft u in één drank eiwitten, koolhydraten en mineralen. Het is de ideale krachtdrank voor een versnelde spieropbouw, de aanvulling van energiereserves en spierherstel na de inspanning.

3Action Recovery Shake bevat de speciale 3Action Antikramp-formule.

Smaak: vanille

Kerneigenschappen:

  • +25% Proteïnen
  • Extra power / Spieropbouwend
  • Snelle recuperatie
     

Gebruiksaanwijzing: Los 2 maatschepjes op in 250ml melk (of water). 3Action Recovery Shake kan zowel voor (1uur) als vlak na de inspanning worden opgenomen. Door het hoge proteïnegehalte kan deze shake eveneens bij het ontbijt of avondeten worden gedronken.

Beschikbaar in: Potten met een inhoud van 0,5kg. Om de kwaliteit en houdbaarheid te bevorderen is het poeder extra verpakt in zakken van 0,5kg.

Ingrediënten: melkbestanddelen, melkeiwit, dextrose, suiker, isomaltulose* (= Palatinose) (5%), aardappelzetmeel, aroma: vanilline, zout, anticoagulant: E341.

(*) Isomaltulose is een bron van glucose en fructose.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X