Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Chimpanzee energy drink Gun Powder wild cherry 30 gram (20 zakjes)

Je ontvangt 20 zakjes van 30 gram

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Chimpanzee energy drink Gun Powder wild cherry 30 gram (20 zakjes)
geen voorraad
€27,95
in winkelwagen

Chimpanzee energy drink Gun Powder

De nieuwe Chimpanzee energy drink is wetenschappelijk ontwikkeld om een hoog energieniveau te creëren én te behouden tijdens uithoudingssporten.

De natuurlijke ingrediënten helpen het energiepeil verhogen en hydratatie te verbeteren, samen met een sneller herstel van de spieren. De isotone sportdrank is gemaakt van 100% natuurlijke eigenschappen en combineert lage en hoge moleculairekoolhydraten in een optimale verhouding.

Dit vermindert aanzienlijk schommelingen van de bloedglucose tijdens inspanningen. De drank is verrijkt met natrium, kalium, magnesium en calcium ionen.

specifieke eigenschappen:

  • wetenschappelijk ontwikkeld om een hoog energieniveau te creëren en te behouden
  • bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten
  • combineert lage en hoge koolhydraten in een optimale verhouding
  • sachet van 30 gram is goed voor 500ml sportdrank

 

Ingrediënten: Maltodextrins, glucose, isomaltulose, surcose, acidification: citric acid, calcium lactate, sodium citrate, sodium chloride, magnesium citrate, aroma, L-ascorbic acid, potassium citrate, potassium dihydrogenphosphate, potassium chloride.

 

Voedingssupplement Allergenen declaratie EU: Kan sporen van melk, lactose, soja, gluten en eiwit bevattenOm je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X