Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

3Action Oat Energy Bar appel/kaneel, doos 20 stuks

Een zachte 'bite' maar smelt niet wanneer het warm is

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
3Action Oat Energy Bar appel/kaneel, doos 20 stuks
per doos a 20 stuks
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€40,95
in winkelwagen

3Action Oat Energy Bar

De reep bevat weinig vet, eiwitten of vezels waardoor maag-darmproblemen worden voorkomen. Immers, repen die rijk zijn aan vetten, eiwitten en vezels vertragen de maaglediging tijdens het sporten, veroorzaken maag-darmproblemen en vertragen dus ook de aanvoer van energie (koolhydraten). Bovendien bevat 3Action Oat Energy Bar Palatinose, een unieke glucose-fructose verbinding, die de energie afgifte verlengt. Door de combinatie van snelle suikers en Palatinose wordt het lichaam niet enkel snel van energie voorzien, maar blijft de brandstof ook langer beschikbaar voor het lichaam.

De 3Action Oat Energy Bar heeft een zachte 'bite' maar smelt niet wanneer het warm is. Daardoor is het een ideale reep voor tijdens de warme zomermaanden! Het heeft een zachte textuur, kleeft niet en is gemakkelijk te eten voor of tijdens het sporten. Eén reep bevat 28g koolhydraten en 170mg natriumchloride voor een snelle aanvulling van vocht- en zoutreserves.



BUNDEL!
3Action Oat Energy Bar appel/kaneel en banaan (40 stuks)
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X