Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

3Action Carbofruit orange, doos 25 stuks

Voor een snelle aanvulling van vocht- en zoutreserves

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
3Action Carbofruit orange, doos 25 stuks
per doos a 25 stuks
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€44,95
in winkelwagen

3Action Carbofruit aardbei

3Action Carbofruit bevat geen vet of vezels en heeft een erg laag eiwitgehalte waardoor maag-darm problemen worden voorkomen. Immers, repen die rijk zijn aan vetten, vezels en eiwitten vertragen namelijk de maaglediging tijdens het sporten, veroorzaken maag-darmproblemen en vertragen dus ook de aanvoer van energie (koolhydraten). Bovendien bevat 3Action Carbofruit ook Palatinose, een unieke glucose-fructose verbinding, die de energie afgifte verlengt. Door de combinatie van snelle suikers en Palatinose wordt het lichaam niet enkel snel van energie voorzien, maar blijft de brandstof ook langer beschikbaar voor het lichaam.

Dankzij de zachte textuur is 3Action Carbofruit zeer gemakkelijk te kauwen en snel opneembaar, ook tijdens hoge inspanningen. De vruchtenpasta heeft veel weg van een zacht snoepje en is daardoor geliefd door vele sporters. Eén volledige carbofruit bevat 31g koolhydraten en 90mg natriumchloride voor een snelle aanvulling van vocht- en zoutreserves.

Elke verpakking is voorzien van 3 afzonderlijke porties waardoor 3Action Carbofruit gemakkelijk te doseren is tijdens het sporten.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X