Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Etixx Caffeine Sport Gummies 12x 30 gram Lemon

Voor een betere concentratie, focus en alertheid

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Etixx Caffeine Sport Gummies 12x 30 gram Lemon
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€34,95
in winkelwagen

Etixx Caffeine Sport Gummies 12x 30 gram Lemon

Cafeïne is een natuurlijke substantie, een stimulantia, die te vinden is in bladeren, zaden, bonen en vruchten van een aantal planten. De belangrijkste bronnen van cafeïne in onze voeding zijn thee, koffie, chocolade en cola. Cafeïne is ook een populair prestatieverbeterend supplement, waar heel wat wetenschappelijk onderzoek rond gedaan is.

Etixx Caffeine Sport guies bevatten cafeïne (80 mg per zakje) dat de concentratie, focus en alertheid helpt te verhogen. Ze bezorgen je zowel voor een mentale als fysieke energie-boost voor of tijdens de inspanning.

De extra koolhydraten (23 g per zakje) in de Caffeine Sport Guies dragen bij tot het op peil houden van de brandstofreserves tijdens de inspanning. Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron tijdens inspanningen en hoeveelheid beschikbare koolhydraten is een prestatiebepalende factor. De koolhydraatreserves in ons lichaam zijn beperkt. Daarom is het belangrijk dat koolhydraten aangevuld worden tijdens inspanningen van > 60min.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X