Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

3Action Energy Drink Lemon, doos 24 stuks

Compacte en hersluitbare energiebom

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
3Action Energy Drink Lemon, doos 24 stuks
per doos a 24 stuks
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€48,95
in winkelwagen

3Action Energy Drink Lemon

Tijdens intensieve inspanningen zijn koolhydraten de belangrijkste energiebron voor het lichaam. Het is dus aanbevolen om koolhydraten op tijd aan te vullen. Door de snelle opname zorgt 3Action Energy Drink voor een extra boost aan energie, vertraagt het optreden van vermoeidheid en verdwijnt het hongergevoel. De combinatie van verschillende soorten koolhydraten (waaronder Palatinose) draagt bij tot een constante en gespreide energievoorziening. Palatinose is een unieke glucose-fructose verbinding die de energie afgifte verlengt. Door de combinatie van snelle suikers en Palatinose wordt het lichaam niet enkel snel van energie voorzien, maar blijft de brandstof ook langer beschikbaar voor het lichaam.

Door de compacte en hersluitbare verpakking is deze energiebom makkelijk mee te nemen en kan snel en efficiënt worden opgedronken. Eén 3Action Energy drink bevat 43g koolhydraten.

Kenmerken van de 3Action Energy Drink Lemon

  • Extra energie – hoog koolhydraatgehalte
  • Licht verteerbaar
  • Drinkklaar (geen water nodig)
  • Gluten- en lactosevrij
  • 43 gram koolhydraten per gel


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X