Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

3Action Liquid Energy Gel Blackcurrant, doos 15 stuks

Kant-en-klare drinkgel die snel de koolhydraattekorten aanvult tijdens het sporten

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
3Action Liquid Energy Gel Blackcurrant, doos 15 stuks
per doos a 15 stuks
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€37,95
in winkelwagen

3Action Liquid Energy Gel Blackcurrant

Tijdens intensieve inspanningen zijn koolhydraten de belangrijkste energiebron voor het lichaam. Het is dus aanbevolen om koolhydraten op tijd aan te vullen. De 3Action Liquid Energy Gel bevat 25g koolhydraten per verpakking en is licht verteerbaar voor het lichaam om maag-darmproblemen te voorkomen. Door de snelle opname zorgt 3Action Liquid Energy Gel voor een extra boost aan energie en vertraagt het optreden van vermoeidheid. De combinatie van verschillende soorten koolhydraten (waaronder Palatinose) draagt bij aan een constante en gespreide energievoorziening. Palatinose is een unieke glucose-fructose verbinding die de energie afgifte verlengt. Door de combinatie van snelle suikers en Palatinose wordt het lichaam niet enkel snel van energie voorzien, maar blijft de brandstof ook langer beschikbaar voor ons lichaam.

Kortom, 3Action Liquid Energy Gel is een kant-en-klare drinkgel die koolhydraat tekorten snel aanvult tijdens fysieke inspanningen en is geschikt voor alle sporters die nood hebben aan een snelle en langdurige energievoorziening voor of tijdens het sporten.

Kenmerken van de 3Action Liquid Energy Gel Blackcurrant:

  • Zonder water te gebruiken
  • Gemakkelijk te consumeren
  • Extra energie – hoog koolhydraatgehalte
  • Licht verteerbaar
  • Gluten- en lactosevrij
  • 25 gram koolhydraten per gel


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X