Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Wahoo Kickr Rollr Rollerbank

De Kickr Rollr combineert een echt rijgevoel met de natuurlijke beweging van de rollers

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 31%
Wahoo Kickr Rollr Rollerbank
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €799,00Nu: €549,95
in winkelwagen

Wahoo Kickr Rollr Rollerbank

De Wahoo Kickr Rollr is een rollerbank uitgerust met de nieuwste technologie. De Kickr Rollr combineert een echt rijgevoel met de natuurlijke beweging van de rollers en is daarom ideaal om de overstap te maken van buiten rijden naar binnen trainen.

READY. SET. ROLL.
De Kickr Rollr is gemakkelijk om op te zetten. Je hoeft alleen maar de wielbasis aan te passen aan de fiets, het voorwiel vast te zetten en je bent klaar om te gaan. Je hebt geen gedoe meer met steekassen of het verwijderen van je achterwiel. De Kickr Rollr veiligheidsbandklem heeft gemakkelijk verstelbare klemmen die compatibel zijn met de meeste 700c wegbanden. De wielgrijper van de Rollr houdt je fiets rechtop en stabiel bij het op- en afstappen en zorgt voor extra stabiliteit bij het aanvallen van intervallen met een hoog vermogen. De Wahoo Kickr Rollr kan tot een vermogen van 1500 watt en een hellingshoek van maximaal 10% simuleren.

Verbinding maken met je powermeter
Sluit je powermeter via Bluetooth- of ANT+ aan en geniet van alle voordelen van trainen op vermogen. Wanneer aangesloten op een externe vermogensmeter (niet inbegrepen), biedt de Kickr Rollr gecontroleerde weerstand in niveau-, ERG- en gesimuleerde modus. De Rollr geeft vermogensmetingen tot op +/-1% nauwkeurigheid van de vermogensmeter, zodat je met dezelfde precisie kunt trainen, zowel binnen als buiten.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X