Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

SARIS M2 Wheel On Smart Trainer

Werkt met Zwift!

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 11%
SARIS M2 Wheel On Smart Trainer
geen voorraad
Van: €549,00AANBIEDING! €489,00
in winkelwagen

SARIS M2 Wheel On Smart Trainer

Of je nu een groepsrit in Zwift wilt bijwonen, de Dolomieten in Rouvy wilt beklimmen of gewoon een training nodig hebt, de M2 ??Smart trainer kan je daar bij helpen.

Het enige dat je nodig hebt, is je fiets, de M2 en je favoriete indoor cycling-app. Deze alles-in-één, slimme fietstrainer is in staat elke training na te bootsen, tot 1500 watt en een stijgingsgraad van 15%.

Maak eenvoudig verbinding met je favoriete indoor-fietstoepassing via geïntegreerde dual-band ANT + FE-C en Bluetooth, en laat het elektromagnetische responssysteem van de M2 ??de rest doen.

En dankzij de geïntegreerde snelheids-, cadans- en vermogensgegevens kun je je prestaties volgen en opnemen zonder extra externe sensoren. Bovendien zorgt onze innovatieve koppelingsknop voor een perfecte band-op-rol-verbinding voor elke rit.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X