Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Elite Avanti Direct drive fietstrainer

De nieuwste interactie Elite direct drive trainer met Powermeter

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 8%
Elite Avanti Direct drive fietstrainer
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €759,00Nu: €699,95
in winkelwagen
Elite Avanti Direct drive fietstrainer

Betreed het beste op het gebied van indoor cycling met de Elite Avanti, een nieuwe slimme trainer die is ontworpen om een ??superieure rijervaring te bieden.

De Elite Avanti heeft een vermogensbereik tot wel 2100 watt en kan stijgingspercentages tot 18% op een realistische manier nabootsen en is voorzien van een afdalingssimulatie.

De Elite Avanti trainer valt op door zijn technologische aspect met de geïntegreerde vermogensmeter, die een onverslaanbare nauwkeurigheid van ±1% garandeert .

De Elite Avanti kan ook de meest uitdagende beklimmingen aan en simuleert automatisch hellingen tot 18%, zodat u uw klimvaardigheden op uw favoriete routes direct vanuit huis kunt perfectioneren. De zwarte Flex Feet van de trainer optimaliseren de authenticiteit van de pedaalslag met een laterale micro-oscillatie van 4,5°.

 

Deze Elite fietstrainer blinkt ook uit door zijn toegankelijkheidskenmerken: hij vereist geen tussenkomst van de gebruiker dankzij de automatische kalibratie en biedt twee standalone werkingsmodi waarmee u kunt trainen zonder dat u verbinding hoeft te maken met software of een externe stroombron.

Hij wordt Plug & Play geleverd en is klaar voor gebruik, en is gemakkelijk te vervoeren dankzij het handige geïntegreerde handvat. Het praktische adapterpoortcompartiment zorgt voor een snelle, gemakkelijke en directe installatie voor en na de training.

 

De 10 Hz datatransmissie zorgt voor een onberispelijke respons van de trainer en onmiddellijke synchronisatie met apps, terwijl de nieuwe Wi-Fi-functie de connectiviteit van de trainer verbetert, geïntegreerd met ANT+ ™ FE-C en Bluetooth® draadloze transmissieprotocollen om onmiddellijke synchronisatie met de toonaangevende wielrenners te garanderen apps op de markt.

 

Unplugged trainingsvrijheid
De Elite Avanti fietstrainer beschikt over stand-alone modi voor flexibele training waar dan ook, zelfs zonder software of stroom.

Indien aangesloten op het stroom maar niet verbonden met wifi, kunnen vooraf ingestelde hellingswaarden tot +18% worden ingesteld op My E-Training voor gesimuleerde ritten op de weg, zelfs als de verbinding is verbroken.

Als er geen verbinding of stroom is, pas dan vooraf de weerstandsniveaus tussen 1 en 16 aan op Mijn E-Training, voor ononderbroken trainingssessies.

 

Pakket Elite Avanti fietstrainer bevat:

  • Elite Avanti fietstrainer
  • Stroomkabel
  • Adapters voor 142x12mm steekas
  • Voorwielsteun

 

kenmerken Elite Avanti direct drive fietstrainer:

  • ERG-modus en geavanceerde vermogensstabilisatie

Verbeterde remcontrole en geoptimaliseerd algoritme vermindert vermogensschommelingen.

  • Automatische kalibratie

Automatische kalibratie tijdens de training met behulp van de interne krachtsensor.

  • Elite flexibele standaard

De Avanti is uitgerust met Flexibele voetsteunen, ontworpen om de efficiëntie van de pedaalslag met een 4,5 graden bewegingsvrijheid uit te voeren. Als je liever een nog comfortabelere fietservaring wilt, kun je de rode Flex voetsteunen afzonderlijk aanschaffen. Geschikt voor een bewegingsvrijheid van 7°.

  • WiFi-verbinding

De trainer kan rechtstreeks verbinding maken met het thuisnetwerk, waardoor een snelle verbinding ontstaat, soepele gegevensoverdracht en ongeëvenaarde stabiliteit voor elke training. Firmware-updates worden automatisch uitgevoerd.

  • Uitzonderlijke precisie

Met de Elite Avanti wordt je vermogen uiterst nauwkeurig gemeten dankzij de ingebouwde Optical Torque Sensor (OTS). Deze sensor registreert direct de kracht die je op de pedalen uitoefent, met een foutmarge van minder dan 1,0%.

  • Verhoogd gebruiksgemak

De Elite Avanti trainer is uitgerust met een 'Easy Start'-functie, die je helpt om na een pauze makkelijk weer op snelheid komt. Wanneer je stopt met trappen, verlaagt deze functie tijdelijk de weerstand van het vliegwiel. Hierdoor heb je een paar seconden om weer op snelheid te komen voordat je je normale tempo hervat.

  • Realistische hellingssimulatie

Met de Elite Avanti kun je realistische hellingen simuleren tot maar liefst 18% en is voorzien van een afdalingssimulatie.

  • Automatische afstemming

Een handige functie van de Elite Avanti trainer is de automatische kalibratie, die plaatsvindt op de meest geschikte momenten. Dit bespaart je de moeite van handmatige kalibratie en zorgt ervoor dat de trainer altijd optimaal is afgesteld.

 

Elite Avanti fietstrainer ondersteunt Shimano 9/10/11/12 speed wegcassettes en is compatibel met Shimano 12 speed MTB (met Micro Spline body, code 1014315), Campagnolo 9/10/11/12 speed (met bodycode 1014233), SRAM NX 12 snelheid met Shimano body, en SRAM 12 speed (met XD / XDR body, code 1014279).



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X