Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Tacx NEO Bike Plus Trainer

De nieuwe Tacx Neo Bike Plus trainer; Ervaar het gevoel van een echte rit.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 10%
Tacx NEO Bike Plus Trainer
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €3999,00Nu: €3597,00
in winkelwagen

 

Tacx NEO Bike Plus Trainer

Ervaar het outdoor gevoel binnen met een slimme fiets die een realistisch weggevoel biedt en gesimuleerde hellingen van echte routes met de Tacx® Training app voor smart toestellen1. Je kunt de fiets bovendien eenvoudig aanpassen aan je buitenfiets.

 

De Tacx Neo Bike Plus Trainer wordt geleverd met:

  • De Tacx NEO Bike Plus
  • Ventilators
  • Tablethouder
  • Zadel
  • Stuur
  • 2 USB-opladers (voor)
  • Sweat cover
  • Ciro bidonhouder
  • Bidon
  • Tacx handdoek
  • 1 maand Tacx Premium software
  • Pedalen en tablet zijn niet inbegrepen

 

VOELT ALSOF JE OP DE ECHTE WEG RIJDT
Deze functie werkt met de Tacx Training app om de trainer laten trillen en het gevoel van rijden op verschillende wegoppervlakken te simuleren, zoals kasseien en gravel.

 

SOEPELER SCHAKELEN
Tik op de shifters om te schakelen met de precisie en het gevoel van elektronisch schakelen. Je vindt de juiste versnelling snel en gemakkelijk, vooral als je hard rijdt, met shifters die kunnen worden ingesteld voor SHIMANO, SRAM of Campagnolo.

 

SOEPELER SCHAKELEN
Tik op de shifters om te schakelen met de precisie en het gevoel van elektronisch schakelen. Je vindt de juiste versnelling snel en gemakkelijk, vooral als je hard rijdt, met shifters die kunnen worden ingesteld voor SHIMANO, SRAM of Campagnolo.

 

TOTAALERVARING
Het schakelmechanisme simuleert zelfs het gevoel van de ketting die in een ander tandwiel springt. Wanneer je de afdalingssimulatie aansluit op een externe voedingsbron, worden afdalingen nauwkeurig gesimuleerd.

 

ANALYSE VAN DE PEDAALSLAG
De NEO Bike Plus smart bike meet de positie van je linker- en rechterbeen om je traptechniek te analyseren en je helpen een effectievere pedaalslag te ontwikkelen.

 

NAUWKEURIG EN BETROUWBAAR
Krijg een nauwkeurig beeld van je prestaties en vooruitgang met betrouwbare, consistente metingen, net als tijdens een rit in de buitenlucht. Hieronder vallen vermogen, snelheid en cadans, nauwkeurig gemeten binnen 1% afwijking.

 

KLAAR VOOR DE SPRINT
Het uitgebalanceerde ontwerp van de NEO Bike Plus zorgt voor maximale stabiliteit, zelfs tijdens de meest explosieve sprints, tot 2200 watt.

 

KLIM HOGER
Bereid je voor op bergritten in de buitenlucht of bouw gewoon de intensiteit van je indoor workout op door te trainen op realistisch gesimuleerde hellingen tot een stijgingspercentage van 25%.

 

VLOEIEND EN STIL
De combinatie van slimme NEO technologie en het interne ontwerp van NEO Bike Plus maakt van de fiets een van de stilste indoor fietsen op de markt.

 

ZADELPEN
De slanke zadelpen biedt comfort, zelfs tijdens lange ritten. Je kunt de hoogte-instellingen aanpassen, zodat deze precies overeenkomen met de buitenfietsen van andere fietsers in je huishouden.

 

PEDAALARMLENGTE
Kies pedalen die bij je rijstijl passen en installeer ze eenvoudig met vijf opties voor de pedaalarmlengte voor een nauwkeurige pedaalslag op maat.

 

PENLENGTE
Stel de zadel- en stuurpositie eenvoudig tot op de millimeter af voor de juiste afmetingen en een comfortabelere rit.

 

COMPATIBILITEIT MET TOESTELLEN
Verbind de slimme fiets NEO Bike Plus met meerdere toestellen tegelijk, zodat je de Tacx Training app kunt gebruiken op je smartphone, tablet of laptop, en je prestaties kunt bijhouden op je Garmin fietscomputer .

 

MAAK VERBINDING MET JE FAVORIETE APPS
NEO Bike Plus communiceert via Bluetooth® Smart technologie en het ANT+® FE-C protocol, zodat het werkt met een aantal populaire trainingsapps zoals TrainerRoad en Zwift.

 

OOK ZONDER CONNECTIE
Je kunt de slimme fiets ook in de stand-alone modus gebruiken. Wanneer de trainer niet is aangesloten, wordt een vlakke weg gesimuleerd. Hoe sneller je fietst, hoe hoger de weerstand.

 

BLIJF SLIM EN FRIS
De NEO Bike Plus heeft een 4,5-″ scherm en USB-opladers zodat je je toestellen kunt opladen. Ingebouwde interactieve ventilatoren worden automatisch aangestuurd door je kracht of hartslag.

 

TACX TRAINING APP
Profiteer van een bibliotheek met meer dan 250 hoogwaardige, levensechte video's1 met beroemde routes van over de hele wereld, waaronder Europa, Noord-Amerika en Azië, en voel de adrenaline. Je kunt zelfs meedoen aan de uitdagingen van 'Ride With the Pros' met exclusieve video's van door Garmin gesponsorde teams.

 

TACX-TRAININGSPLANNEN
Efficiënt gestructureerde trainingsplannen, ontworpen voor jouw fitnessniveau, helpen je jouw specifieke doelen te bereiken. Houd een wedstrijd met live tegenstanders, upload GPS-gegevens, rijd met 3D-kaarten en meer.

 

BESTUDEER JE GEGEVENS
Alle gegevens waarop je vertrouwt, zijn rechtstreeks beschikbaar in de Garmin Connect™ app voor smart toestellen. Bekijk kaarten en statistieken of analyseer je voortgang vanaf elke locatie.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X