Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Elite Sterzo Smart Voorwielsteun met Stuurfunctie

Klaar voor een totaal meeslepende rijervaring op je fietstrainer?

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 18%
Elite Sterzo Smart Voorwielsteun met Stuurfunctie
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €84,99Nu: €69,95
in winkelwagen

Elite Sterzo Smart Voorwielsteun met Stuurfunctie

De Elite Sterzo Smart, is een van de meest interessante innovaties voor je indoor fietstrainingen.

Omdat je de draaihoek van je stuur kunt meten terwijl je het naar links en rechts beweegt. Je neemt deel aan indoorritten op je fiets alsof je echt onderweg bent.

 

In samenwerking met Zwift heeft Elite STERZO SMART exclusief uitgebracht voor de gebruikers van de Zwift-community.

Om STERZO SMART te gebruiken, hoeft u alleen maar uw fiets op de stuurplaat te plaatsen en de unit op Zwift aan te sluiten!

Door te koppelen met de software via Bluetooth, maakt STERZO SMART verbinding met Zwift zodat je je avatar op het scherm kunt bedienen, andere fietsers kunt inhalen en jezelf kunt positioneren om de tocht te benutten.

Klaar voor een totaal meeslepende rijervaring op je trainer?

 

ELITE STERZO SMART, met zijn geregistreerde ontwerp, bevat een verhoogde steun met een roterend draaipunt zodat u het voorwiel van uw fiets gemakkelijk kunt plaatsen en gemakkelijk terug kunt brengen naar zijn oorspronkelijke positie.

ELITE STERZO SMART is geschikt voor banden tot 56 mm breed.

De roterende eenheid is ontworpen om de beste fietsstabiliteit te geven terwijl u op uw hometrainer rijdt, en zorgt voor maximale bewegingsvrijheid van het wiel naar links en rechts, tot 34 ° rotatie aan elke kant.

ELITE STERZO SMART heeft ook praktische antislip rubberen voetjes op de basis zodat u nog meer stabiliteit heeft tijdens uw ritten en de contactoppervlakken beschermt tegen mogelijke krassen en slijtage.

Het apparaat wordt gevoed door AAA-batterijen (inbegrepen), de levensduur van de batterij is 500 uur.

Haal andere fietsers in; Door ELITE STERZO SMART met Zwift te verbinden, geniet je van realistische indoor-trapsessies met de stuurfunctie om je avatar over het parcours te sturen, andere fietsers in te halen en hun diepgang in je voordeel te gebruiken.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X