Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Wahoo Kickr Climb voorwielsteun

Een apparaat dat automatisch de hellingshoek van je fiets aanpast tijdens het indoorfietsen.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Wahoo Kickr Climb voorwielsteun
geen voorraad
€549,00
in winkelwagen

Wahoo Kickr Climb

 

The Ultimate Indoor Trining Experience!

De wereld is niet plat, nu jouw indoortraining ook niet meer!

 

Wanneer het nieuwe Wahoo KICKR CLIMB apparaat gekoppeld is aan jouw Wahoo KICKR of Wahoo KICKR SNAP fietstrainer (alleen compatibel met de 2017 modellen), reageert deze direct op de hellingshoek van het virtuele parcours.

Doordat De Wahoo Kickr Climb de voorvork op en neer beweegt boots ht zo echte beklimmingen na. Zo kun je een klim ervaren van maximaal 20% en een afdaling van maximaal 10%.

Hiermee worden je klimspieren realistischer gebruikt en je traptechniek ‘voor omhoog’ verbeterd waarmee je, ook in het echt een betere klimmer kunt worden.

Naast de parcoursdata die uit programma’s zoals Zwift en TrainerRoad komen, reageert de Wahoo KICKR Climb ook op routes die je vanuit de Wahoo ELEMNT en/of de Wahoo ELEMNT BOLT GPS fietscomputers fietst.

Daarnaast kun je de Wahoo KICKR Climb handmatig bedienen middels een afstandsbediening op het stuur (deze wordt meegeleverd). Met één druk op de knop kun je zelf de hellingshoek bepalen.

De laatste versies van de Wahoo KICKR en de Wahoo KICKR SNAP fietstrainer (wordt niet meegeleverd!) zijn met de Wahoo KICKR CLIMB in gedachte ontwikkeld om de op- en neergaande bewegingen van de voorvork aan te kunnen.

Het weggevoel dat gecreëerd wordt door het vliegwielsysteem van de KICKR én de hellingshoek die constant verandert zorgen voor een zo realistisch mogelijke trainingservaring.

De Wahoo KICKR Climb heeft ondersteuning voor bijna alle naven, waaronder quick-release, 12×100, 15×100 en 15×110 steekas

COMPATIBILITEIT

De Wahoo KICKR CLIMB werkt uitsluitend met de volgende Wahoo Smart Trainers:

  • Wahoo  KICKR met verbeterde steekas compatibiliteit (eind augustus 2017)
  • Wahoo KICKR SNAP met nieuwe LED statusindicatoren (juli 2017)

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X