Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Elite Tri Box Triathlon Wedstrijdrugzak

Met de Elite Tri Box Triathlon wedstrijdrugzak ga je nog sneller je wissels door

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 25%
Elite Tri Box Triathlon Wedstrijdrugzak
geen voorraad
Van: €129,95Nu: €97,95
in winkelwagen

Elite Tri Box Triathlon Wedstrijdrugzak

 

Met de Elite Tri Box Triathlon wedstrijdrugzak ga je nog sneller je wissels door. Deze tas is speciaal ontwikkeld voor triatleten die gemakkelijk en snel alle uitrusting willen organiseren, waardoor er flink op tijd bespaard wordt in de wisselzone. Met deze volledig opvouwbare tas heb je alle kleding, schoenen en uitrusting compact bij elkaar en toch is elk deel van de uitrusting snel bereikbaar. De tas kan op maar liefst 4 verschillende manieren gebruikt worden, afhankelijk van de wensen van de triatleet en de ruimte die er is in de wisselzone.

De Tri Box is voorzien van twee robuuste, praktische schoenvakken die samen gevoegd zijn op het moment dat de tas ingeklapt is. Deze vakken zijn volledig uit te klappen, zodat de schoenen tijdens de wedstrijd enorm snel uitneembaar zijn voor gebruik. Ook zwemkleding kan opgeborgen worden in deze tas. De tas bevat een speciale wetsuittas voor het snel opbergen van eventuele zwemkleding, ook als de kleding nat is. Met twee aanpasbare scheidingen in de binnenkant van de tas kan de bagage naar gelang de wensen van de gebruiker opgeborgen worden, waarbij natte en droge spullen op waterdichte wijze gescheiden kunnen worden.

Verder is de tas voorzien van allerlei opbergvakken, specifiek voor het materiaal dat je tijdens de wedstrijd nodig hebt. Als de rugzak niet gebruikt wordt tijdens een wedstrijd kan deze volledig ingeklapt worden, zodat deze compact meegenomen kan worden. De tas is overigens zeer eenvoudig en comfortabel mee te nemen. Hij kan namelijk gedragen worden als rugzak.

Specificaties

 • Triathlon wedstrijdtas, aanpasbaar op de eisen van de atleet
 • Gewicht: 2,5 KG
 • Afmetingen geopend: 38 x 24 x 42 cm
 • Afmetingen gesloten: 38 x 24 x 14 cm
 • Kleur: Zwart/Rood
 • Volledig opvouwbaar door zijn handige constructie
 • Mogelijkheid tot gebruik op verschillende manieren aanpasbaar aan de wensen van de atleet:
 • Standaard uitvoering
 • Pro uitvoering
 • Lite uitvoering
 • Lite Pro uitvoering
 • Tweede deksel van waterdicht materiaal met geïntegreerd klittenband voor gemakkelijk openen en sluiten
 • Meteen herkenbaar door vak van doorzichtig materiaal waar naam of nummer in gedaan kan worden.
 • Voorzien van twee schoenenvakken die in de binnentas gaan als één vak
 • Inclusief handdoek die met klittenband aan de tas vastgemaakt kan worden, voor het bijna automatisch afdrogen van de voeten tijdens de wissels
 • Snel afsluitbare wetsuittas voor het gescheiden opbergen van natte zwemkleding
 • Twee scheidingswanden aan de binnenzijde van de tas, om de bagage optimaal in te delen en natte spullen op waterdichte wijze te scheiden van droge spullen
 • Verschillende opbergvakken voor het materiaal dat je tijdens de wedstrijd gebruikt:
 • Buitenste voorvak: een altijd toegankelijk vak dat geschikt is om er persoonlijke papieren in te stoppen.
 • Buitenste zijvakken: deze vakken zijn voorzien van handige bevestigingssystemen om er veilig bidons, supplementen, voeding, crèmes enz. in op te bergen.
 • Binnenste zijvakken: Deze vakken zijn op de binnenste zijwanden vastgemaakt en zijn afsluitbaar door middel van een dubbele ritssluiting boven en onder, voor optimale toegankelijkheid.
 • Buitenste bovenvak: Dit vak is aangebracht aan de bovenkant van de bovenste deksel en bevat een elastisch koord, waarmee de helm tijdens het vervoeren op een veilige manier opgeborgen kan worden.
 • Maximaal draagcomfort door schuimmateriaal op drukplekken
 • Schouderbanden om de tas als rugzak te dragen
 • Handvat aan de bovenzijde Modus “Standaard” Ideaal voor triatleten die niet deelnemen aan tal van wedstrijden, maar toch al hun materiaal graag volledig georganiseerd opbergen. Je hoeft alleen de bovenste ‘deksel’ te openen door middel van een draaiende beweging. Dan kun je de twee schoenvakken voor fietsen en hardlopen verwijderen. Deze vakken zijn dankzij het klittenband gemakkelijk aan de voorzijde van de tas te bevestigen.

 

Op deze manier kan de gehele uitrusting eenvoudig georganiseerd worden. Modus “Pro” Deze uitvoering wordt geadviseerd voor gevorderde triatleten of diegenen die zich willen voorbereiden om zeer snel, met zo min mogelijk oponthoud te wisselen.

De atleet hoeft slechts de bovenste deksel open te draaien, de twee tassen voor de schoenen (loop- en fietsschoenen) eruit te nemen, de tas T1 los te maken, de fietsschoenen aan de fiets vast te maken, de lege tas T1 in de binnentas te doen en alleen de tas T2 met de loopschoenen aan de voorkant van de Triathlon Box aan te brengen (Zie afbeelding Pro Setup).

Modus “Lite” Deze wijze van gebruiken is heel handig als er niet genoeg ruimte in de wisselzone is. In dit geval moet de bovenste deksel eraf gehaald worden en op de bodem aangebracht worden, moeten de twee tassen voor de schoenen (loop- en fietsschoenen) eruit genomen worden en aan de voorkant van de Triathlon Box aangebracht worden, moeten de 4 ritssluitingen aan de zijkant van de tas tot halverwege opengemaakt 15 worden, moeten de zijflappen omgevouwen worden en moeten de uiteinden in de deksel die op de NL bodem aangebracht is gestoken worden. Zo wordt de omvang van de tas met de helft verminderd en kan al het materiaal netjes en met het grootste gemak opgeborgen worden (Zie afbeelding Lite Setup). Modus “Lite Pro” Deze uitvoering is ontwikkeld voor gevorderde triatleten voor als er niet genoeg ruimte in de wisselzone is.

Hierbij moet de bovenste deksel eraf gehaald worden en op de vloer aangebracht worden, moeten de twee tassen voor de schoenen (loop- en fietsschoenen) eruit genomen worden, moet de tas T1 losgemaakt worden, moeten de fietsschoenen aan de fiets vastgemaakt worden, moet de lege tas T1 in de binnentas gedaan worden en alleen de tas T2 met de loopschoenen aan de voorkant van de Triathlon Box aangebracht worden. Daarna moeten de 4 ritssluitingen aan de zijkant van de tas tot halverwege opengemaakt worden, moeten de zijflappen omgevouwen worden en moeten de uiteinden in de deksel die op de bodem aangebracht is gestoken worden. Zo wordt de omvang verminderd, is al het materiaal netjes opgeborgen en kan het heel snel gebruikt worden tijdens de wedstrijd(Zie afbeelding Lite Pro Setup).Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X