Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Northwave Extreme GTX winterschoenen MTB zwart 2024

combineren een uitstekend ademend vermogen met een volledige water- en windbescherming.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 22%
Northwave Extreme GTX winterschoenen MTB zwart 2024
46
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €270,00Nu: €209,95
in winkelwagen

Northwave Extreme GTX winterschoenen MTB

De ultieme schoenen voor professionele rijders die op zoek zijn naar een comfortabele schoen om hun prestaties tijdens hun wintersessies te verbeteren.

De Northwave Extreme GTX winterschoenen MTB, ontworpen met een thermisch membraan voor bescherming en isolatie, zijn voorzien van het Duratherm Kelvin Gore-Tex® membraan, dat een uitstekend ademend vermogen combineert met volledige bescherming tegen water en wind. De extra voering op de teen van de schoen zorgt voor een technische pasvorm en maximaal comfort in zelfs de meest extreme weersomstandigheden. De krachtoverbrenging wordt verzorgd door de Carbon XC12-zool, met 100% carbon inzetstukken in het pedaalgedeelte met een stijfheidsgraad van 12,0 (een maat die de stijfheid aangeeft op een schaal van 0 tot 15).

Strategisch geplaatste TPU-inzetstukken bieden veel grip en slijtvastheid. Het bovenwerk heeft een gepatenteerde ultralichte XFrame® en overlappende constructie van de meest innovatieve materialen die zich zonder drukpunten om de voet wikkelt, waardoor elke watt aan kracht wordt overgebracht en tegelijkertijd de energieverspreiding wordt geëlimineerd. Het gewicht van de rubberen versterkingen is met 5% verminderd. Ze zijn slijtvast en bieden 360º bescherming over de hele bovenkant van de schoen. Een eenvoudig en uniform sluitsysteem wordt gegarandeerd door de draaiknop SLW2, de enige met stapsgewijze ontgrendeling, die zorgt voor een millimetrische afstelling van de schoen.

De nieuwe Easyfit Climaflex kraag combineert de extreme flexibiliteit van het Gore-Tex Rattler® membraan met de hoge thermische isolatie van neopreen, waardoor mobiliteit en bescherming gewaarborgd zijn. Een anatomische bodem en een stevige thermogevormde contrefort garanderen een goede afwikkeling en positionering van de hiel, naast de Arctic 4-lagen binnenzool van Eva + aluminium + Eva + fleece voor een uitstekende warmte-isolatie. Voor extra veiligheid zorgen360° reflecterende inzetstukken voor een uitstekende zichtbaarheid op de weg

 

Kenmerken Northwave Extreme XC GTX MTB winterschoenen

  • 12.0 stijfheidsindex
  • SLW2 draaisluitsysteem
  • Gore-Tex Rattler® membraan
  • Easyfit Climaflex instap
  • 360° reflecterende inzetstukken


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X