Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Sidi Fast Raceschoen Zwart

Met een carbon geïnjecteerde zool, voor meer stijfheid

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 34%
Sidi Fast Raceschoen Zwart
42
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
42
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
43
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
44
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
45
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
46
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €210,00Nu: €137,95
in winkelwagen

Sidi Fast Raceschoen

Het bovenste gedeelte van de Sidi Fast is gemaakt van Politex. Dit is een robuust materiaal dat goed bestand is tegen scheuren, stoten, vervorming en verkleuring. Hierdoor weet deze racefiets schoen een mooi en nieuw uiterlijk langer te behouden. De bovenschoen is ook voorzien van perforaties, waardoor het ademende vermogen verbeterd is. De kans op oververhitte voeten is zodoende kleiner gemaakt.

De Sidi Fast is uitgerust met de lichte Carbon Composite 20 zool. Dit is een nylonzool die met carbon geïnjecteerd is, om zo meer stijfheid te creëren. Op deze manier is de krachtoverdracht op de pedalen beter gemaakt en kun je jouw inspanningen op de fiets makkelijker omzetten in snelheid.

Om ervoor te zorgen dat je de Sidi Fast uitstekend kunt afstellen, is het Tecno-3 verstelsysteem toegevoegd. Deze draaisluiting loopt over de hele lengte van de bovenschoen, waardoor je een uiterst precieze pasvorm kunt bepalen. Zelfs tijdens het fietsen is een kleine aanpassing in de pasvorm makkelijk te realiseren.

Deze racefiets schoen voor heren is voorzien van de Sidi Heel Cup. Dit is een versterkte cup die de hiel stabiliseert en ondersteunt. Hierdoor is de kans kleiner dat de hiel gaat slippen in de schoen en ben je voorzien van een verder verbeterde krachtoverdracht. Dankzij het vervangbare hielkussen ervaar je met de Sidi Fast meer loopcomfort.

 

Specificaties van de Sidi MCFast Raceschoen

  • Type rijder: Sportief
  • Collectie: Zomer 2021
  • Type sluiting: Draai
  • Stijfheid zool: Gemiddeld
  • Schoenbreedte: Gemiddeld / Smal


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X