Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Go4Dry Schoenendroger Zwart-Wit Incl Adapters

compacte schoenen droger en reiniger

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 13%
Go4Dry Schoenendroger Zwart-Wit Incl Adapters
geen voorraad
Van: €79,95Nu: €69,95
in winkelwagen

Go4Dry Schoenendroger Zwart-Wit Incl Adapters

De schoenendroger van Go4Dry is een compact huishoudelijk apparaat dat je schoenen eenvoudig reinigt en droogt. De Go4Dry werkt zonder water. Vieze geurtjes verdwijnen en je schoenen worden weer droog en bacterievrij. Sportschoen maar ook luxe lederen schoenen kunnen allemaal eenvoudig op de Go4Dry schoenendroger.

De Go4Dry schoenendroger is inklapbaar en neemt hierdoor weinig ruimte in om op te bergen. Deze kan bijvoorbeeld makkelijk in uw kast, sporttas of koffer.

De Go4Dry adapter zorgt ervoor dat uw afsluitende schoenen en handschoenen goed kunnen worden geventileerd. Zo kan de vochtige lucht de schoen/ handschoen verlaten. De adapters worden geleverd in een paar van 2. Schuif elke adapter over een poot van de schoenendroger tot ongeveer het midden.

Schuif de afgesloten (hand)schoen over de adapters, waardoor er weer een luchtweg naar de binnenkant van de (hand)schoen ontstaat. Zo kan de lucht de afgesloten gebieden gemakkelijk verlaten en kan de schoenendroger weer optimaal zijn werk doen.

De schoenendroger werkt met twee programma’s en is daardoor eenvoudig in gebruik.

1. Sportschoenen 5 minuten ozon en 20 minuten drogen op ca. 65°C
2. Luxe schoenen 5 minuten ozon en 40 minuten drogen op ca. 45°C

Wat is ozon?
Ozon is de meest natuurlijke en effectieve manier om geuren te bestrijden. De ozonlaag beschermt de aarde tegen schadelijke straling en heeft ook sterk desinfecterende eigenschappen. Het is de meest natuurlijke manier om bacteriën en schimmels onschadelijk te maken en om geuren te verwijderen. De gemiddelde hoeveelheid ozon die de Go4Dry schoenendroger produceert is extreem klein en valt binnen de wettelijke grenswaarden van de gezondheidsraad. Ozondeeltjes worden na enige tijd weer zuurstof.

 

kenmerken Go4Dry Schoenendroger Zwart-Wit Incl Adapters

  • inklapbaar model
  • werkt met een stekker 
  • snoerlengte is 150 cm


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X