Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

ParkTool Montagestandaard PRS-3.3-2

Gebouwd om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan, is de PRS-3.3 de montagestandaard bij uitstek voor professionele monteurs over de hele wereld.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 17%
ParkTool Montagestandaard PRS-3.3-2
PRS-3.3-2
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €899,00Nu: €745,00
in winkelwagen

ParkTool Montagestandaard PRS-3 Serie

Gebouwd om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan, is de PRS-3.3-2 de montagestandaard bij uitstek voor professionele monteurs over de hele wereld.

De hoogte van de standaard en de klempositie zijn stevig vastgezet met behulp van Parktool's beproefde blokkeersysteem. Gemaakt van extra grote stalen buizen van zware kwaliteit, vervolgens verchroomd en gepoedercoat voor jarenlang zorgeloos gebruik.

De Parktool PRS-3.3-2 is voorzien van de 100-3D Micro-Adjust-klem, met een door een nok aangedreven verstelsysteem voor snel in-, afstellen. De 100-3D heeft smalle klembekken om in krappe ruimtes of op korte zadelpennen te passen, en klemt bijna elke buis van 23 tot 76 mm (7/8" tot 3"), inclusief aerobuizen en dropperpost.

 

kenmerken Parktool PRS-3.3-2

  • Maximaal gewicht: 54 kg 
  • klem geschikt buizen: van 23 tot 76 mm 
  • Jaw height: 70 mm 
  • klemhoogte: aanpasbaar van 128 tot 158 cm 

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X