Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Trivio Ultimate Tripod Montagestandaard

De Trivio Ultimate is dé ultieme montagestandaard om aan je fiets te sleutelen. Zijn drie uitvouwbare poten zorgen voor een onbeweeglijk stabiele basis.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 27%
Trivio Ultimate Tripod Montagestandaard
geen voorraad
Van: €219,95Nu: €159,95
in winkelwagen

Trivio Montagestandaard Tripod Ultimate

Is de ultieme montagestandaard om aan je fiets te sleutelen. Zijn drie uitvouwbare poten zorgen voor een onbeweeglijk stabiele basis. Dankzij zijn telescopische hoogteregeling zet je de fiets op perfecte werkhoogte. Of je nu een stuurlint vervangt, een derailleur afregelt of remmen afstelt.

De horizontale framedrager is draaibaar. Hierdoor kom je snel en eenvoudig bij de moeilijkst bereikbare onderdelen van je fiets. Het framebevestigingssysteem is universeel door middel van klemming op de snelspanner of doorsteekas. Er wordt een adapter meegeleverd voor eventuele afwijkende dropouts. De meegeleverde bevestigingband houdt de fiets stevig op de montagestandaard.

De Ultimate montagestandaard vouwt snel en eenvoudig in elkaar waardoor hij zeer weinig opslagruimte inneemt.

 

Specfificaties van de Trivio Tripod Montagestandaard Ultimate

  • Kleur: Zwart
  • Model: Ultimate
  • Maximale belasting (kg): 30

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X