Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Trivio Master montagestandaard aluminium 3-poot

Perfecte standaard voor het schoonmaken, repareren, afstellen van je fiets

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 23%
Trivio Master montagestandaard aluminium 3-poot
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €149,99Nu: €114,95
in winkelwagen

Trivio Master montagestandaard aluminium 3-poot

De Trivo Master klemt uw fiets op perfecte hoogte. Hierdoor kunt u gemakkelijk aan elk onderdeel sleutelen. De klemmingshoogte en -hoek zijn eenvoudig in te stellen. Bovendien is de klemming stevig en robuust.

De Trivio Master montagestandaard is gemaakt uit zeer licht aluminium en voorzien van een gereedschapsrekje. Zo heeft u al uw tools en onderhoudsproducten bij de hand.

Het onderstel biedt een zeer stabiele basis waardoor u de nodige kracht kunt zetten zonder dat de standaard het begeeft. De Master is uw vaste partner voor elke klus. Door middel van het driepoot kan de Trivio Master montagestandaard geen kant op.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X