Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

Trivio Expert montagestandaard

Perfecte standaard voor het schoonmaken, repareren, afstellen van je fiets

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 30%
Trivio Expert montagestandaard
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €104,99AANBIEDING! €73,95
in winkelwagen

Trivio Expert montagestandaard

Met deze professionele fietsreparatiestandaard wordt het schoonmaken, repareren en afstellen van je fiets een eenvoudige klus.

Het klemmechanisme fixeert op de zadelpen of het frame. Pas op bij carbon frames dat de druk op het carbon niet te groot wordt. Dit kan schade aan uw frame of componenten veroorzaken.

De Trivio Expert montagestandaard is in hoogte verstelbaar en volledig inklapbaar. Hij beschikt over een handig bakje om spullen in te leggen en is voorzien op een maximale belasting van 20kg.

De standaard weegt 6kg en meet opgevouwen slechts 26x10x81cm. Hij kan dus handig opgeborgen worden.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X