Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Cyclon Bike Care Kit All Weather

Een complete schoonmaakset voor je fiets.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Cyclon Bike Care Kit All Weather
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€30,95
in winkelwagen

Cyclon Bike Care Kit All Weather

 

Inhoud van de emmer is:

  • Cyclon All Weather Lube (Course Lube) 125ml,
  • Cyclon Bionet 550ml,
  • Cyclon Bike Cleaner 550ml
  • Cyclon Instant Polish Wax 100ml
  • Schoonmaakborsteltje

 

De Cyclon Bionet ontvetter is de beste biologisch afbreekbare ontvetter voor het verwijderen van oliën, vetten, poets- en waxmiddelen.

Cyclon Bike Cleaner is een biologisch afbreekbare fietsreiniger, voor het reinigen van hardnekkige vervuiling zoals modder, lichte olie aanslag en overige dagelijkse vervuiling.

Cyclon All Weather Lube is een uitstekend smeermiddel in een doseerdruppel flacon voor kettingen, derailleurs, schakelsystemen en kabels.

Cyclon Instant Polish Wax zorgt voor een snelle en efficiënte reiniging van de vuile oppervlakten. Beschermt je lak, chroom, carbon, aluminium, rubber en kunststof en geeft deze een nieuwe glans. Tevens geschikt voor matte laklagen, deze blijven mat.

 

Inclusief 10 liter emmer

 

Inclusief een handig borsteltje, dzez maakt zelfs de meest smerige racefietsen of mountainbikes schoon. Ook op de lastig bereikbare plekken.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X