Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Muc-Off Twin Pack 1L Fietsreiniger 750ML Matt Finish

Muc-Offs Matt Finish Detailer is de nieuwste uit de familie van beschermende producten en is speciaal ontwikkeld voor matte oppervlakke

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 32%
Muc-Off Twin Pack 1L Fietsreiniger 750ML Matt Finish
geen voorraad
Van: €24,95Nu: €16,95
in winkelwagen

Muc-Off Twin Pack 1L Fietsreiniger 750ML Matt Finish

Gebruikmakend van de state-of-the-art Nano Tech formule, Muc-Offs schoonmaakspray maakt je fiets sneller schoon dan jij drie keer met je ogen kan knipperen, ongeacht hoe vies je fiets is. De klassieke, roze, Bike Cleaner, heeft een ongelofelijke kracht omdat het beschikt over revolutionaire Nano technologie. Dit breekt het vuil af tot op microscopisch niveau, terwijl het ook de afwerking van je fiets beschermt. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten, is de Muc-Off formule een goed bewaard geheim. Het is de meest effectieve formule op de markt. Hierbij worden schadelijke chemicaliën volledig vermeden. Sterker nog, de Bike Cleaner is volledig biologisch afbreekbaar. Je hoeft je dus niet langer meer schuldig te voelen wanneer je je fiets schoon aan het maken bent. De Bike Cleaner is veilig op alle oppervlakken en is bovendien schijfrem vriendelijk.

Vingerafdrukken en vegen zijn nu een ding uit het verleden. Muc-Offs Matt Finish Detailer is de nieuwste uit de familie van beschermende producten en is speciaal ontwikkeld voor matte oppervlakken. Na gebruik van deze premium formule ziet het oppervlak er weer als nieuw uit, en is het beschermt tegen vuil.

 

kenmerken Muc-Off Twin Pack 1L Fietsreiniger 750ML Matt Finish

  • Merk: Muc-Off
  • Inhoud Product: 750ml
  • Type Product: Clean + Protect
  • Geschikte Fietsen: Alle met matt lak
  • Inhoud Pakket: Muc-Off Twin 1L Cleaner 750ML Matt Finish


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X