Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Muc Off siliconen spray, 500ML

Een gloednieuw product om je fiets te laten glanzen!

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Muc Off siliconen spray, 500ML
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€14,95
in winkelwagen

Muc Off siliconen spray

Dit super nieuwe product komt zo uit het R&D lab: het perfect product om je bike te pimpen! De Siliconenglansspray zorgt er niet alleen voor dat je fiets er goddelijk uit ziet en heerlijk ruikt, maar het vermindert ook wrijving op verende delen. Spuit het bijvoorbeeld ook op je voorvork voor een superglans en om weerstand te verminderen.

Siliconenglansspray kan absoluut veilig gebruikt worden op lak, chroom, alle metalen delen, carbon vezel en alle andere materialen. Het tast geen rubberen en plastic delen aan. Siliconenglansspray is niet alleen waterafstotend, maar nadat het helemaal is opgedroogd laat het een beschermende, niet-klevend en ultra glanzend laagje achter.

Vuil kan zich niet hechten en de levensduur van de lak wordt verlengd. Alle behandelde delen en oppervlaktes zijn makkelijk te onderhouden en de fiets blijft er tussen de wasbeurten door schoner uitzien!

Inhoud Muc-off siliconenspray: bus 500ML



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X