Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lezyne Tubeless Power XL Bandenlichter Zwart

De Lezyne Tubeless Power XL Bandenlichter is een zeer sterke bandenlichter die speciaal ontworpen is voor tubeless fietsbanden.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Lezyne Tubeless Power XL Bandenlichter Zwart
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€9,50
in winkelwagen

De Lezyne Tubeless Power XL Bandenlichter

is een zeer sterke bandenlichter die speciaal ontworpen is voor tubeless fietsbanden. Deze bandenlichters hebben een stevige hielhaak voor de fietsbanden en veel hefboomwerking om de tubeless banden te monteren of te verwijderen. De Tubeless Power XL is zo gebouwd dat het uw carbon velgen niet beschadigt bij goed gebruik.

De ingebouwde spaakhaken van de Tubeless Power XL helpen bij het verwijderen van de banden en zijn netjes ingebouwd voor zo min mogelijk opslag ruimte. Bij deze bandenlichter wordt een neopreen hoes meegeleverd.

De Lezyne Tubeless Power XL is geoptimaliseerd voor gemakkelijk gebruik langs de weg of voor dagelijks gebruik door fietswinkels of monteurs.

 

Specificaties van de Lezyne Tubeless Power XL Bandenlichter

  • Gewicht (gram) : 59
  • Lengte (mm) : 150
  • Kleur (basis) : Zwart


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X