Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Selle San Marco Aspide Dynamic Open-Fit zadel zwart

Een licht en comfortabel zadel

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 27%
Selle San Marco Aspide Dynamic Open-Fit zadel zwart
S2
geen voorraad
L2
geen voorraad
Van: €99,00Nu: €71,95
in winkelwagen
Selle San Marco Aspide Dynamic zadel

De Selle San Marco Aspide Dynamic is een perfect zadel, zowel vanuit esthetisch als technologisch oogpunt. Het is een licht en comfortabel zadel dat zorgt voor de beste prestaties. Het ontwerp is uniek qua lichtgewicht en comfort. Het zadelframe is versterkt met carbon, waardoor je altijd goed op je zadel blijft zitten. De uitsparing (flow) in het midden zorgt voor de juiste verlichting en comfort zodat een lange rit geen zadelpijn oplevert.

Bovendien is de oppervlakte van dit zadel waterafstotend, zodat je bij een regenbui niet direct een nat zitvlak krijgt. De zadelrails zijn gemaakt van mangaan. Het zadel is ontworpen voor de perfecte race houding. 

Het San Marco zadel heeft het zijprofiel van het zitoppervlak met een centrale verdieping van meer dan 5 mm, die vergelijkbaar is met een gebogen lijn. Om deze reden wordt het vermeld als Gegolfd zadel. Aanbevolen voor personen met zowel een vlakke rug (retroverted bekken) en een geaccentueerde lumbale boog (tegengesteld bekken). 

 

Kenmerken Selle San MArco Aspide Dynamic zadel
  • Afmeting- S2 (277x132 mm) en L2 (277x142 mm)
  • Gewicht- S2 (212 garm) en L2 (215 gram)
  • Materiaal- Cover: Microfeel
                   Foam: Biofoam
                   Shell: Carbon Fiber Reinforced
  • Zadelstang- Manganese Ø x 7 mm


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X