Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Selle Italia Novus Boost Kit Carbinio Superflow Zadel

voor sportieve fietsers die opzoek zijn naar comfort

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 9%
Selle Italia Novus Boost Kit Carbinio Superflow Zadel
S3 135mm
geen voorraad
L3 146mm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €239,90Nu: €217,95
in winkelwagen

Selle Italia Novus Boost Kit Carbinio Superflow ZadeZadel

Het Selle Italia Novus Boost Kit Carbinio Superflow zadel is gemaakt voor sportieve fietsers die opzoek zijn naar comfort.

Door de brede maatvoering en vorm zal dit zadel het grootste gedeelte van de fietsers goed zitten. Door de vorm in het zadel met een verhoging naar de achterkant van het zadel kun je beter je bekken kantelen tijdens het fietsen. Op deze manier kun je comfortabeler in fietshouding zitten wanneer je minder flexibel bent en langere ritten wilt maken.

Direct herkenbaar met een in het oog springend design en een hoge mate van comfort. Dit comfort wordt bereikt door de uitsparing die druk weghaalt op de plek van het zitvlak.

Vorm zadel

De Selle Italia Novus Boost Kit Carbinio Superflow Zadel heeft een semi-ronde achterkant wat het zeer geschikt maakt voor mensen een beetje schommelen in de heupen tijdens het fietsen. Omdat dit een semi-rond zadel is geeft het voor die mensen voldoende ondersteuning en tegelijkertijd genoeg bewegingsvrijheid ten opzicht van een plat zadel.

Lenigheid

De Selle Italia Novus Boost Kit Carbinio Superflow Zade is een S-vorm zadel, dat wil zeggen dat het zadel verhoogd is aan de achterkant en verlaagd is in het midden.

Deze S-vorm maakt het daarom mogelijk om mensen die niet flexibel in de ruggengraat zijn toch in een sportieve fietshouding te laten zitten. Dit heeft te maken met de bekkenkanteling, iemand die niet flexibel in de ruggengraat is, heeft meer moeite om de bekken te kantelen. Uitsparing Dit zadel heeft een uitsparing en geeft drukverlichting voor mensen die gauw druk op het zitvlak ervaren.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X