Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

FFWD RYOT77 Baanwielen

De wielen zijn gebouwd met een 77 mm hoge carbon velg met een LAW Tech aeroprofiel

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 26%
FFWD RYOT77 Baanwielen
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €1499,00Nu: €1105,00
in winkelwagen

Wil je deze wielen met gelijmde banden afgeleverd krijgen?informeer naar de mogelijkheden!

FFWD RYOT77 Baanwielen

De wielen zijn gebouwd met een 77 mm hoge carbon velg met een LAW Tech aeroprofiel dat is geoptimaliseerd voor alle meest voorkomende bandbreedtes dankzij het 26 mm brede bandenbed.

In het midden van de wielen bevinden zich nieuwe FFWD-naven in het zwart met een bout in sluitsysteem op het voorwiel en volledig stalen eindkappen op het achterwiel. Als je veel van wielen hebt gewisseld, weet je dat deze eigenschappen van grote waarde zijn. Door het gebruik van Sapim CX Sprint spaken - nu ook in het zwart - is het wielstel stijver, zowel lateraal als torsie.

Zoals met al onze wielen zijn deze gebouwd om lang mee te gaan en door de handen van onze ervaren wielbouwers in onze fabriek in Nederland. RYOT77 Track biedt geweldige handling en aerodynamische prestaties met de stijfheid die je het vertrouwen geeft om snel te gaan. Laat staan het witte ontwerp met zeshoekige structuur zal zeker indruk maken op uw concurrentie!



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X