Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Ere Research Genus AE 65 Race Wielset zwart/zwart

De 65mm diepe velgen snijden door de wind heen

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Ere Research Genus AE 65 Race Wielset zwart/zwart
Shimano body
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€1399,00
in winkelwagen

Ere Research Genus AE 65 Race Wielset

De Ere Research Genus wielset serie is de toplijn binnen het gamma van Ere Research. Deze Genus AE 65 carbon wielset is dan ook ontworpen voor de meest veeleisende wielrenners die op zoek zijn naar topmateriaal. De set is zeer licht en voorzien van EZO industriële lagers. Deze zorgen voor een extreem efficiënte energieoverdracht op de weg en zijn door de hoogwaardige afdichting zeer duurzaam.

De body is voorzien van het beproefde 4-pawl ratchet systeem, welke zeer snel reageert op jouw pedaal beweging. Ideaal wanneer je een versnelling plaatst op een steile bergweg. De 65mm hoge velg zorgt voor extreem goede aerodynamische eigenschappen, ideaal voor het Hollandse polderlandschap waar de wegen recht zijn en gewicht geen rol speelt. Ook ideaal tijdens triathlons. Door het speciale velg ontwerp, zal je weinig last hebben van zijwind. De wielen zijn geschikt voor remschijven en tubeless banden.

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X