Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Pro Vibe Aero Carbon Compact stuur zwart DI2

Di2 racestuur is de absolute topper uit het assortiment van Pro

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Pro Vibe Aero Carbon Compact stuur zwart DI2
40cm
geen voorraad
42cm
geen voorraad
€346,95
in winkelwagen

PRO Vibe Aero Carbon Compact stuur zwart DI2

Het stuur heeft een volledig aerodynamisch design dat voldoet aan de regelgeving van de internationale wielerbond

Het met innegra verstevigde carbon zorgt ervoor dat dit stuur superlicht en stijf is. De oversize topsectie zorgt voor een aerodynamisch profiel.

 

Het snelste, sterkste en meest aerodynamische stuur op de markt ontwikkelen? Dankzij nieuwe technische innovaties en continue samenwerking met profwielrenners is het PRO gelukt.

De PRO Vibe sturen zijn lichter, sterker en aerodynamischer dan ooit en hebben volledige kabelintegratie voor schakelen én remmen.

 

De nieuwe PRO Vibe sturen zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen de ervaren productontwikkelaars van PRO Bikegear en de profwielrenners van Team Sky. De renners van Team Sky konden beter dan wie ook vertellen welke eigenschappen het stuur moest hebben.

Met deze input kon het technische team van PRO aan de slag met de ontwikkeling van het ideale stuur. Dankzij continue feedback en aanpassingen is uiteindelijk het beste stuur in de markt ontwikkeld.

 

Aerodynamisch, licht en cleaner dan ooit

Alle PRO Vibe sturen zijn ontwikkeld met het oog op maximale prestaties en zijn daarom zeer aerodynamisch. Bij de ontwikkeling van het stuur is rekening gehouden met de steeds grotere vraag van wielrenners naar elektronisch schakelende groepsets.

Het stuur is daarom compatibel met Shimano Di2, waaronder de gloednieuwe Dura-Ace R9100, waarbij de nieuwe Di2-junction aan het uiteinde van het racestuur zit.

Het stuur zijn daarnaast voorzien van een kabelgeleidingssysteem voor zowel mechanisch schakelende als elektronisch schakelende groepsets. Daarnaast werkt het Vibe stuur ook de kabels weg, of je nu mechanische of hydraulische remmen hebt. Het resultaat? Jouw cockpit krijgt een supersnelle en cleane look, die menig fietser zijn hoofd zal doen draaien.

 

Het stuur is voorzien van sterke Innegra vezels. Innegra-vezels versterken de meest kwetsbare zones van het stuur zonder concessies te doen aan het gewicht. Met dit stuur kun je de ruigste omstandigheden aan.

 

Het Pro Vibe Aero stuur heeft een aerodynamische vormgeving, zodat jij nog beter presteert op de weg. Deze ongekende aerodynamica bereikt de nieuwe Vibe stuurpen met een low-profile afdekdop, een smal profiel aan de voorkant en een uniek locksysteem met reverse bouten.

Het resultaat: een cleane look en minder turbulentie.

De discussie met de renners van Team Sky over de eigenschappen van het PRO Vibe Aero systeem beperkte zich niet tot aerodynamica. We weten allemaal dat het gewicht ook een belangrijke factor is bij het ontwerp van de ultieme fiets.

Verkrijgbaar in anatomische of compacte modellen in de afmetingen 40-42 cm.

De PRO Vibe carbon sturen zijn met 220 gram de lichtste uit de PRO-familie.  

Het stuur is beschikbaar in 2 breedtematen en weegt slechts 245 gram.

 

kenmerken PRO Vibe Aero Carbon Compact stuur zwart DI2

  • Racestuur met aerodynamisch design
  • Sterke UD carbon constructie
  • Geïntegreerde rem- en derailleurkabels geleiding
  • Compatible met Shimano Di2 systeem
  • Voldoet aan UCI regelgeving
  • Breedte: 40 cm of 42cm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Gewicht: 245 gram
  • Materiaal: UD T800 carbon
  • Interne kabelgeleiding ook Di2 geschikt
  • Drop 130 mm, reach 80 mm


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X