Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Ergon GP3 handvatten set zwart regular

Geschikt voor de normale schakeling

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 23%
Ergon GP3 handvatten set zwart regular
small: handomtrek onder de 21cm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Large: handomtrek boven de 21cm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €61,95Nu: €47,95
in winkelwagen

Ergon GP3 handvatten set 

De Ergon GP3 is verkrijgbaar in diversen uitvoeringen voor verschillende schakelsystemen. Hier afgebeeld is de GP3 geschikt voor de normale schakeling. Het handvat is in gelijke lengtes.

De Ergon GP3 is uitgevoerd met een bar end van een gemiddelde lengte voor extra comfort. Deze instelbare bar end is uitgevoerd met een aluminium montageklem is deze voor iedereen perfect in te stellen om de juiste houding te bereiken. De Ergon GP3 handvatten zijn ontworpen om de zenuwbanen te ontzien en veel ondersteuning te geven.

Door de anatomische vorm van het handvat is de Ergon de beste keuze en door de keuze in verschillende maten (small en large) is er voor iedere rijder de juiste maat te kiezen. De Ergon GP3 is slim ontworpen en het schuiven van het handvat is nu verleden tijd. de rubberen grip vlakken voorkomen wegglijden.

De Ergon GP3 handvatten zijn specifiek ontworpen als performance comfort model en zijn uitermate geschikt voor de Mountainbike, voor Touring en Stadsfietsen.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X