Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Ergon GP3 handvatten set bruin biokurk regular

Geschikt voor de normale schakeling

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 25%
Ergon GP3 handvatten set bruin biokurk regular
small: handomtrek onder de 21cm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €71,95Nu: €53,95
in winkelwagen

Ergon GP3 handvatten set biokurk

Het grijperlichaam bestaat voor 40% uit kurk, dat duurzaam wordt verbouwd in Portugal en voldoet aan strikte ecologische richtlijnen. De centrale kern gebruikt 20% minder plastic en is versterkt met natuurlijke vezels.

Alle componenten van de grip worden geproduceerd met betrekking tot duurzaamheid. 

De Ergon GP3 is uitgevoerd met een bar end van een gemiddelde lengte voor extra comfort. Deze instelbare bar end is uitgevoerd met een aluminium montageklem is deze voor iedereen perfect in te stellen om de juiste houding te bereiken. De Ergon GP3 handvatten zijn ontworpen om de zenuwbanen te ontzien en veel ondersteuning te geven.

Door de anatomische vorm van het handvat is de Ergon de beste keuze en door de keuze in verschillende maten (small en large) is er voor iedere rijder de juiste maat te kiezen. De Ergon GP3 is slim ontworpen en het schuiven van het handvat is nu verleden tijd. de rubberen grip vlakken voorkomen wegglijden.

De Ergon GP3 handvatten zijn specifiek ontworpen als performance comfort model en zijn uitermate geschikt voor de Mountainbike, voor touring en stadsfietsen.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X