Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Vredestein superpasso racebanden zwart

Het 150 TPI karkas zorgt voor een soepele band met een lage rolweerstand en zeer veel rijcomfort

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 30%
Vredestein superpasso racebanden zwart
25mm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
28mm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
32mm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €62,95Nu: €43,95
in winkelwagen

Vredestein superpasso racebanden zwart

De Superpasso is een hoogwaardige allround vouwband met eigenschappen die geschikt zijn voor alle soorten wielrenners. Het 150 TPI karkas zorgt voor een soepele band met een lage rolweerstand en zeer veel rijcomfort.

De TriComp technologie, met een uitgebalanceerde mix aan compounds op het loopvlak en zijwanden, geeft je het vertrouwen dat je mag verwachten van een premium raceband: gelijkmatige slijtage, snel en soepel bochtenwerk, goede lekbescherming en maximale grip in natte en droge weersomstandigheden. De band is voorzien van een Sportex Protection Layer (SPL). Daardoor is de kans op lekrijden significant kleiner dan bij een standaard raceband, maar blijft soepel en licht.

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X