Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Shimano Ultegra Achterderailleur RX8000 11-Sp GS

Nieuw ULTEGRA RX-component voor cyclocross, gravel en onverharde wegen

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 17%
Shimano Ultegra Achterderailleur RX8000 11-Sp GS
geen voorraad
Van: €119,99Nu: €99,95
in winkelwagen

Shimano Ultegra Achterderailleur RX8000 11-Sp GS

Nieuw ULTEGRA RX-component voor cyclocross, gravel en onverharde wegen. Omdat de racefiets voor steeds meer doeleinden wordt gebruikt, zoals het rijden op onverharde- en gravelwegen, introduceert Shimano de ULTEGRA RX, een toevoeging aan het ULTEGRA-segment met een SHADOW RD+ achterderailleur met kettingstabilisator (RD-RX800/RX805) voor mechanische en elektrische Di2-systemen.

Fietsers hebben de grenzen verlegd van hetgeen waar de racefiets altijd voor stond. Hierdoor evolueert de sport van racen naar meer avontuurlijk fietsen. De laatste jaren zagen we een herpositionering van de racefiets, gevolgd door de acceptatie van steeds bredere banden voor meer comfort.

Nu, in een natuurlijke evolutionaire stap, is het tijd om de aandrijflijn verder te evalueren. De nieuwe RX800 achterderailleur deelt veel kenmerken met de ULTEGRA R8000/R8050 derailleur, zoals zeer nauwkeurig schakelen en de SHIMANO SHADOW RD positionering.

Nieuw is de kettingstabilisatieschakelaar om de aandrijflijn te stabiliseren voor ruwe of ongelijke ondergronden, dit noemt SHIMANO de SHADOW RD+ technologie.

Net zoals bij Shimano's mountainbike-achterderailleurs bevindt bij de RX800/805 versie de aan/uit-schakelaar zich naast het bovenste derailleurwieltje.

Wanneer de schakelaar wordt geactiveerd, stabiliseert de achterderailleur de ketting om overmatige beweging en kettinggeluid te reduceren. De RX800/805 achterderailleurs zijn compatibel met Shimano’s dual control shifters voor de weg (mechanisch of elektrisch schakelen) en geschikt voor cassettes van 28T tot 34T, hierdoor zijn ze een waardevolle aanvulling voor iedereen die graag onverhard rijdt (zoals veldrijders) met compacte cranks voorzien van 46T-39T tot 50T-34T kettingbladen.

 

kenmerken Shimano Ultegra Achterderailleur RX8000 11-Sp GS

  • Grootste Werkbare Tandkrans: 11T
  • Tand: 11T
  • Totale Capaciteit: 39T
  • Achter Versnellingen: 11S
  • GS GS SS: Midden Kooi
  • Kleinste Werkbare Tandkrans: 28T
  • Compatible Ketting: HG-X11
  • Di2 Mechanisme: Mechanisch


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X